dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Ce a păţit o tânără care și-a dat în judecată fostul iubit pentru că nu voia să șteargă pozele cu ei de pe Facebook

NAȚIONAL. Ce a păţit o tânără care și-a dat în judecată fostul iubit pentru că nu voia să șteargă pozele cu ei de pe Facebook
13 noiembrie 2021
Redactia DTV

O tânără din Sibiu şi-a dat în judecată fostul iubit care nu voia să şteargă pozele cu ea de pe Facebook. Instanţa i-a dat dreptate bărbatului şi a obligat-o pe tânără să plătească şi cheltuielile de judecată.

O poveste de dragoste s-a terminat într-o sală de judecată din Sibiu. Potrivit publicaţiei TurnulSfatului, o tânără a invocat dreptul la propria imagine şi i-a cerut fostului iubit să şteargă pozele cu ea de pe contul său de Facebook. Cum bărbatul a refuzat, tânără l-a dat în judecată.

Instanţa nu i-a dat dreptate femeii. Pozele la care aceasta făcea referire au fost realizate şi postate pe reţeaua de socializare în 2015, pe vremea când cei doi formau un cuplu. Judecătorii şi-au motivat decizia prin faptul că fotografiile nu sunt unele de natură să prejudicieze în vreun fel imaginea tinerei în societate, iar din punct de vedere juridic, chiar dacă ar fi fost vorba de un prejudiciu de imagine, fapta se prescrie în trei ani. Mai mult, femeia a fost nevoită să plătească şi cheltuieli de judecată, în cuantum de 1.000 de lei.

Procesul a fost demarat în vara anului trecut şi s-a încheiat în primăvara acestui an. Pentru că tânăra nu a atacat decizia în termen de 30 de zile de la pronunţare, cu apel la Tribunalul din Sibiu, deczia Judecătoriei Sibiu a devenit definitivă.

Fostul iubit dă vina pe actualul iubit pentru decizia tinerei de a-l da în judecată. Acesta susţine că nu este singurul care a păţit aşa ceva. Şi bărbatul cu care tânăra a fost înaintea lui a fost dat în judecată şi totul, crede el, la cerinţa actualului iubit al femeii care vrea şterse toate fotografiile cu foştii iubiţi ai tinerei.


Sursă foto: eyewanted.com

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233