dobroge.tv

Live

Sute de constănţeni vaccinaţi au stat la coadă pentru tichetele de 100 de lei: ''Pentru alimente, atât cât putem să luăm''

18 noiembrie 2021
Publicitate

A fost coadă astăzi la Pavilionul Expozițional. Sute de persoane și-au așteptat rândul în frig preț de câteva ore pentru a-și ridica tichetele de masă. Ieri a început distribuirea voucherelor pentru cei care s-au vaccinat cu schemă completă până la sfârșitul lunii octombrie. Beneficiarii acestora le pot lua de la centrul unde s-au imunizat pe baza unui act de identitate și a adeverinței de vaccinare.

La centrul de vaccinare amenajat la Pavilionul Expozițional a fost astăzi o coadă imensă.

„Majoritatea doresc tichetele. Pentru cei care s-au vaccinat cu schemă completă până în data de 31 octombrie 2021. Le-am creat uși separate pentru că se împiedicau cei care veneau să se vaccineze de cei care stăteau pentru tichete. Este destul de rece în pavilion, dar ne riscăm cu două intrări chiar dacă este frig”, a declarat dr. Ortanza Dancă, coordonatorul centrului de vaccinare de la Pavilionul Expozițional

Constănțenii spun că au așteptat câteva ore pentru a putea intra deorece accesul în interior este limitat la doar cinci persoane deodată.

Oamenii privesc cu ochi buni această măsură și spun că tichetele sunt binevenite. Cei mai mulți susțin că le vor folosi pentru a-și cumpăra alimente.

"După creșterea economică, ne dorim tichete. Ne cumpărăm alimente, atât cât putem să luăm că sunt foarte scumpe alimentele", a spus un constănţean.

Constănțenii care se încadrează în condițiile de primire a voucherelor trebuie să aibă la ei un act de identitate și adeverința de vaccinare.

„Persoanele vaccinate cu schemă completă vor putea intra în posesia tichetelor de masă la centrul de vaccinare, cabinetul medicului de familie sau ambulatoriul de specialitate în funcție de locul în care s-a efectuat imunizarea în baza registrului de evidență operat. Voucherele se pot ridica în termen de 60 de zile de la data inoculării ultimei doze”, a declarat Tudorel Ene, purtător de cuvânt DSP Constanța.

La Pavilionul Expozițional din Constanța programul de ridicare al tichetelor este în fiecare zi, în intervalul orar 08.00 - 18.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233