dobroge.tv

Live

Tot mai mulți constănțeni vor sta acasă de revelion. Totuși, hotelurile și restaurantele vin cu oferte pentru toate buzunarele

22 noiembrie 2021
Publicitate

De revelion constănțenii vor să se relaxeze și să se distreze. Fie că aleg să sărbătorească alături de prieteni la vile sau pensiuni, fie că vor decide să rămână acasă cu familia, oamenii speră la un an cu mai multă sănătate și mai puțină incertitudine. Însă pentru cei care vor să servească o masă în oraș sau să participe la diverse evenimente tematice, unele restaurante și hoteluri de la malul mării au pregătit deja câteva oferte.

Noul An se apropie cu pași repezi iar revelionul reprezintă, pentru mulți dintre constănțeni, un motiv de sărbătoare. Perioada pandemiei ne-a ținut pe mulți dintre noi departe unii de alții. Motiv pentru care, unii oameni vor sărbătorii noaptea dintre ani acasă alături de familie.

Îmi doresc să stau lângă familie. Mi-e mai bine. Restricțiile nu pot să zic că mă deranjează, sunt vaccinată, sunt în regulă, doar că îmi e mai bine lângă familie”, spune o constănțeancă.

În primul rând banii, pensiile mici. Nu ne permitem să plecăm în deplasare. Eu cu nevastă-mea, asta e familia”, spune un alt constănțean.

„Tot acasă, tot cu familia. Și cu pandemia asta, nu avem unde”, spune o constănțeancă.

Perioada pandemiei a impus noi restricții, iar din acestă cauză, oamenii nu vor mai putea serba revelionul așa cum obișnuiau până acum. De aceea, se reorientează și aleg apartamentele pentru a organiza diverse petreceri.

Sunt și constănțeni care vor petrece revelionul fie la o vilă, fie la o pensiune.

Este un trend care se întâlnește de câțiva ani. În special tineretul preferă să închirieze o casă, o vilă, respectiv o mini pensiune. Prețurile pleacă de la 100 de euro pe noapte, depinde de mărimea casei, respectiv a vilei. 100 de euro o căsuță, cu două camere. Vilele de la 300-400 euro pe noapte, în sus”, a declarat Marius Coman, agent imobiliar.

Reporter: Aș vrea să vă întreb ce pachete aveți disponibile pentru revelion și dacă închiriați pentru grupuri.

Manager hotel: Da, închiriem pentru grupuri. Avem minim trei nopți cazare. 5.000 de ron pe zi, pentru grupuri de minim 28 de persoane. Adică de la 28 de persoane, până la 34.

***

Reporter: Două persoane, un sejur de trei nopți.

Proprietar apartament: Este la 300 de lei pe noapte, să știți.

Oferte sunt și pentru cei care vor să ia masa în oraș. Unele restaurante și hoteluri de la malul mării au pregătit deja câteva pachete atractive.

Cei care vor participa la acest eveniment vor fi nevoiți să prezinte certificatul verde și să aibă toată schema de vaccinare completă. Iar noi ca și organizatori vom respecta toate măsurile implementate de către Guvern și le vom respecta cu strictețe ca să putem să desfășurăm acest eveniment în siguranță maximă”, a declarat Nicu Lascu, manager restaurant.

Anul acesta avem pachete de trei nopți, pornind de la 760 de lei per loc în cameră dublă sau de patru nopți, pornind de la 985 de lei locul în camera dublă. Pachetele includ cazare și pensiune completă, cu prânz și seri tematice. Iar în cazul în care se va permite la acel moment, vom organiza și seara festivă de revelion”, a declarat Elena Drăghici, șef recepție hotel.

Posibilitățile sunt numeroase iar cei din industria ospitalității și nu numai fac tot posibilul pentru a le oferi constănțenilor și în acest an o seara de neuitat.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233