dobroge.tv

Live

Zeci de vehicule militare blindate și militari au defilat astăzi pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu

29 noiembrie 2021
Publicitate

După ce s-a oprit ploaia, repetiția a fost reluată. Zeci de vehicule militare blindate și militari au defilat astăzi pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Au fost și câțiva constănțeni care au asistat la antrenamente. Ziua Națională a României va fi marcată printr-o serie de acțiuni la malul mării. Evenimentul va începe cu depuneri de coroane, apoi va continua cu parada militară. De asemenea, autoritățile au anunțat că în zonă vor fi restricții de circulație, iar toți participanții trebuie să respecte măsurile impuse de pandemie.

Pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu a avut loc o întreagă desfășurare de forțe militare. Luni a avut loc repetiția generală pentru Ziua Națională a României.

Peste 500 de militari cu aproximativ 60 de mijloace tehnice de luptă și intervenție din cadrul Ministerului Apărării Naționale și Ministerului Afacerilor Interne vor participa la ceremonia militară de pe 1 Decembrie.

"Trupele aparțin Forțelor Navale, Forțelor Aeriene și Forțelor Terestre, Inspectoratului de Jandarmi Județean și Inspectoratului pentru Situații de Urgență", a declarat cdor. Constantin Anca, Forțele Navale Române.

Constănțenii care au participat la repetiții au fost de-a dreptul încântați.

Autorităţile locale au anunţat că pe 1 Decembrie o mare parte din bulevard va fi blocat pentru a face loc defilării tancurilor şi a celorlalte vehicule militare.

Evenimentul va începe la ora 09.00 când vor fi depuse coroane de flori la Monumentului Eroilor din Primul Război Mondial din Cimitirul Central.

Accesul la parada militară se va realiza cu respectarea măsurilor de prevenție împotriva infectării cu noul coronavirus. Oamenii trebuie să prezinte unul dintre următoarele documente: certificatul verde, un test negativ sau dovada trecerii prin boală.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233