dobroge.tv

Live

Târgul de Crăciun și-a deschis porțile la Constanța doar pentru cei vaccinați

02 decembrie 2021
Publicitate

Cei care doresc să guste din preparatele pe care vânzătorii le pun la dispoziție sau din magia sărbătorilor de iarnă trebuie să prezinte certificatul verde la intrare. Acest lucru nu-i deranjează pe oameni însă, în ceeea ce îi privește pe comercianți, unii dintre ei se tem că această restricție le-ar putea influența vânzările.

După doi ani de zile, târgul de Crăciun a revenit la Constanța. Însă, pentru a putea intra constănțenii trebuie să prezinte la intrare certificatul verde.

Seara trecută însă, constănțenii au putut vizita târgul chiar dacă erau sau nu vaccinați. Unora li s-a cerut certificatul verde, altora nu.

Oamenii nu s-au arătat foarte deranjați de faptul că accesul la târg se face doar pe baza certificatului e. Ba din contra, majoritatea a spus că este ceva normal.

În ceea ce-i privește pe vânzători, părerile sunt împărțite când vine vorba de prezentarea certificatului. Cristian se străduiește să le pună la dispoziție constănțenilor bucate tradiționale, însă acesta se teme că vânzările ar putea fi influențate de această restricție.

Cei care își doresc să guste din magia sărbătorilor pot veni de miercuri până duminică în intervalul orar 12.00-21.00. În restul zilelor, dar și pe 25 decembrie și 1 ianuarie 2022, târgul va fi închis.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233