dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Și-au văzut moartea cu ochii: un șofer și iubita lui au scăpat ca prin minune după ce s-au ciocnit cu un TIR

NAȚIONAL. Și-au văzut moartea cu ochii: un șofer și iubita lui au scăpat ca prin minune după ce s-au ciocnit cu un TIR
03 decembrie 2021
Redactia DTV

Au derapat cu maşina pe carosabilul alunecos şi au ajuns pe contrasens, iar un TIR i-a lovit în plin! Este povestea a doi tineri iubiţi care şi-au văzut moartea cu ochii. În urma impactului frontal, aceştia au scăpat ca prin miracol doar cu câteva zgârieturi. Accidentul a avut loc azi-noapte, pe o şosea din judeţul Mureş, iar în urma acestuia traficul a fost paralizat în zonă mai bine de două ore.

Potrivit Observator News, doi tineri din Roman, judeţul Neamţ, pot spune că s-au născut a doua oară. Aceştia se îndreptau spre Franţa, iar cu doar câţiva kilometri înainte de a ajunge pe autostradă, în localitatea mureşeană Văleni, maşina lor a derapat şi a ajuns în calea unui TIR.

Au scăpat ca prin minune

Da, am derapat şi m-am dus în TIR. Pe drum nu era dat cu nimic şi am derapat la 60 la oră. Asta este. Bine că suntem sănătoși!”, a declarat șoferul pentru sursa citată.

Mergeam normal. Camioanele erau înaintea mea, iar eu eram al patrulea, aşa că-n curbe am condus încet. M-a lovit atât de tare, încât TIR-ul a sărit. Toată partea aia este distrusă. Eu mergeam regulamentar”, a spus șoferul TIRului pentru sursa citată.

Atât şoferii, cât şi pasagera aflată în maşină au fost consultaţi de către medicii de pe ambulanţă, dar toţi au refuzat internarea. În urma acestui accident, Drumul European 60 a fost blocat complet, pe ambele sensuri, mai bine de două ore.


Sursă foto: Observator News

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233