dobroge.tv

Live

Kenan Mustafa, medic la Spitalul Municipal Medgidia a fost decorat de preşedintele Klaus Iohannis

Kenan Mustafa, medic la Spitalul Municipal Medgidia a fost decorat de preşedintele Klaus Iohannis
03 decembrie 2021
Redactia DTV

Medicul a fost decorat cu „Ordinul Meritul Sanitar în grad de ofiţer”, în semn de apreciere pentru profesionalismul şi solidaritatea manifestate în perioada pandemiei.

Kenan Mustafa este medic pe secţia ATI la Spitalul din Medgidia, unul dintre spitalele COVID-19 din judeţul Constanţa. El este unul dintre cadrele medicale decorate de preşedintele României cu ocazia Zilei Naţionale.

Mândria de a fi tătar în România. Un tânăr medic de etnie tătară, Kenan Mustafa, a fost decorat de preşedintele Klaus Iohannis, cu prilejul Zilei Naţionale a României, cu “Ordinul Meritul Sanitar în grad de ofiţer”, în semn de apreciere pentru profesionalismul, dăruirea, curajul şi solidaritatea manifestate în contextul măsurilor de combatere a pandemiei de COVID-19 de pe teritoriul ţării noastre”, anunţă Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România (UDTTMR).

Kenan Mustafa provine dintr-o familie dedicată acestei nobile profesii închinate salvării vieţii semenilor: tatăl, Latif Mustafa, este medic pediatru, şi fratele, Adnan Mustafa, este medic cardiolog cu competenţă în cardiologie intervenţională.

Kenan Mustafa este medic A.T.I. la Spitalul Municipal din Medgidia şi de la începutul crizei sanitare provocate de COVID-19 a pus suflet şi dăruire în slujba tuturor pacienţilor a căror viaţă a atârnat de nenumărate ori de sunetul prelung al aparatelor şi de priceperea cadrelor medicale care îi îngrijeau”, mai spun cei de la UDTTMR.

Țin să îi mulțumesc și să îl felicit pentru efortul depus în lupta cu acest virus nemilos. Pandemia ne-a schimbat complet viața, iar astfel de exemple de persoane curajoase și determinate sunt o speranță pentru noi, toți. Totodată, activitatea tuturor celor aflați în linia întâi este de apreciat.

Felicitări, domnule doctor Kenan Mustafa! Constanța se mândrește cu astfel de oameni, care sunt o luminiță de speranță într-un tunel lung și întunecat”, a transmis Bogdan Huțucă, PNL Constanța.


Sursă foto: Facebook Uniunea Democrata a Tatarilor Turco-Musulmani din Romania (UDTTMR)

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233