dobroge.tv

Live

Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar decorațiunile sunt la mare căutare în rândul constănțenilor

07 decembrie 2021
Publicitate

Beteală colorată, globuri de toate dimensiunile, cu imprimeuri sau fără, luminițe și multe alte decorațiuni atât pentru pomul de Crăciun, cât și pentru casă. Rafturile magazinelor sunt pline, iar constănțenii cu siguranță au de unde alege. Nici prețurile nu sunt foarte mari. De pildă, un set de globuri poate costa 30 de lei. Însă, cei care optează pentru ceva mai deosebit, vor scoate din buzunar chiar și nouă lei pentru un singur accesoriu. Dacă este să tragem linie, anul acesta, oamenii vor plăti până la 500 de lei pentru împodobirea bradului.

Magia sărbătorilor de iarnă se resimte la maximum printre rafturile magazinelor pline de decorațiuni. Oamenii încep să se pregătească și își achiziționează podoabele pentru bradul de Crăciun. Bugetul este diferit în funcție de dorințele fiecăruia.

Pentru că mai am adunate de anul trecut, le-am cumpărat, zic în jur de 200 de lei maxim. Dacă nu aveam, eram în stare să bag și 300-400”, spune o constănțeancă.

„De la zero. Am luat deja brăduțul, am prins ofertă, am luat brăduțul. Am prins ofertă și la podoabe și cam în jur de 500 de lei. Am cheltuit deja până acum cam 300 și un pic și cu ce mai am de luat ajung la 500”, spune o altă constănțeancă.

Eu cred că aș aloca 500 de lei”, spune o constănțeancă.

Bradul este un simbol al Crăciunului și este de cele mai multe ori nelipsit din casele oamenilor. Cei care nu vor să aloce un buget prea mare pentru acesta, se pot orienta spre oferte.

Globulețele, decorațiunile și o instalație electrică sunt doar câteva dintre elementele cu care putem împodobi un brad de Crăciun. Pentru toate acestea, oamenii vor plăti aproximativ 200 de lei.

Oamenii spun că bradul este în fiecare an o prioritate în casele lor pentru că le aduce bucurie și liniște.

Constănțeancă: Am avut în fiecare an brad.

Reporter: Ce simbolizează pentru dumneavoastră?

Constănțeancă: Pentru mine simbolizează căldură, familie și prieteni.

Indiferent de problemele pe care le avem, bradul este nelipsit”, spune o constănțeancă.

Reporter: Ce simbolizează pentru dumneavoastră bradul?

Constănțeancă: O bucurie.

Tarifele variază în funcție de calitatea și complexitatea podoabelor. De exemplu, un set de 30 de globuri pornește de la aproximativ 30 de lei și poate ajunge chiar și la 50 de lei. De asemenea, pentru cei care doresc decorațiuni lucrate manual, vor scoate din buzunar chiar și nouă lei pentru un singur glob.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233