dobroge.tv

Live

Unii constănțeni sunt deja în căutarea bradului ideal: natural sau artificial, magazinele au oferte pentru toate buzunarele

07 decembrie 2021
Publicitate

Odată cu trecerea Zilei Naționale și a sărbătorii de Sfântul Nicolae, constănțenii au început acum să caute pomul perfect de Crăciun. Fie că vorbim despre brazi naturali, artificiali sau doar crenguțe, oamenii sunt mari iubitori ai pregătirilor de sărbători, prin împodobirea locuinței. La marile centre comerciale au apărut primele conifere, iar prețurile încep de la 36 de lei.

Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar cei mai mulți dintre constănțeni au început deja goana după pomul de Crăciun. „Să miroasă în casă a brad” este principalul criteriu după care oamenii se orientează atunci când aleg între natural sau artificial.

Pentru o căsuță mică. Avem un apartament cu două camere și nu se pretează un brăduț mai mare. Dar am zis să nu treacă Crăciunul că nu are sens fără brăduț. Noi nu avem copii, dar nu ne-a lipsit brăduțul în niciun an”, spune o constănțeancă.

Are un miros plăcut și e mai eficient în casă, mai frumos, pentru nepoată, pentru toți membrii familiei. Noi sperăm că e ceva frumos”, spune o altă constănțeancă.

Brazii sunt pe alese la marile centre comerciale, iar prețurile sunt pentru toate buzunarele în funcție de înălțime și densitate.

Constănțean: Mediu așa. Și densitate. Să aibă cât mai multe crenguțe.

Reporter: Prețurile cum vi se par?

Constănțean: Accesibile.

Majoritatea brazilor de anul acesta sunt de import. Aceștia vin din Franța, Norvegia sau Germania. Prețurile lor încep de la 36 de lei și ajung undeva până la 360 de lei.

Pentru cei care nu vor să cumpere brad în fiecare an sau țin la natură, pot alege unul în ghiveci pe care îl pot planta în grădină după sărbători. Desigur că, și varianta unui pom de Crăciun artificial rămâne pentru mulți cea mai bună soluție.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233