dobroge.tv

Live

Ludovic Orban şi Mohammad Murad au făcut pace la inaugurarea hotelului omului de afaceri! Cât costă o noapte de cazare la complexul turistic

25 iulie 2020
Publicitate

Aflat în vizită de lucru pe Litoral, premierul Orban a fost taxat de un investitor în turism când i-a adus aminte de celebra declarație făcută în luna mai: "turismul nu merită salvat pentru că nu are o contribuție importantă în economia României". Cei doi s-au reconciliat apoi într-o întâlnire privată într-unul din spațiile celui mai nou hotel deschis pe Litoral.

Pandemia de coronavirus a afectat peste 110.000 de români care și-au pierdut locurile de muncă și mii de firme din industria turistică și-au închis porțile. De-a lungul ultimelor luni, tot mai multi afacerişti din turism au făcut presiuni la Guvern ca să poată fi deschise restaurantele şi toate facilităţile hoteliere care nu sunt integrate în accesul public.

Joi seară, la Olimp, Ludovic Orban a subliniat că în această perioadă este foarte important ca firmele din turism să beneficieze de ajutor.

“Săptămâna viitoare vom adopta ordonanţa de urgenţă privind miliardul de euro pentru companii, dintre care 350 de milioane sunt capital de lucru pentru domeniile afectate, în care HoReCa este prevăzută şi va beneficia de granturi pentru capital de lucru", a declarat premierul.

O noapte de cazare la hotelul inaugurat aseara de Ludovic Orban costă 140 de euro în full sezon, iar prețul poate fi coborât la 120 de euro dacă o persoană optează pentru un sejur de 8 nopți.

Însă, turiștii pot alege și alte variante de cazare. La începutul lunii trecute, un resort turistic ultramodern a fost inaugurat pe zona de coastă a olimpului după o altă investiție imensă. Și acesta dispune de piscină, locuri de joacă și plajă proprie. De asemenea, mai sunt hoteluri importante din stațiune care vor fi reabilitate în curând.

Sursă foto: ziaristii.com

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233