dobroge.tv

Live

Studenții Mediciniștii au devenit ajutoarele lui Moș Crăciun: timp de două zile, au strâns donații pentru familiile nevoiașe

Publicitate

Pentru că orice fel de ajutor contează, mai mulți tineri din Constanța s-au gândit să se grupeze și să intre în pielea lui Moș Crăciun, măcar pentru câteva zile. În două centre comerciale din oraș, aceștia au strâns donații care vor fi oferite unor familii nevoiașe. Alimentele vor ajunge pe mesele lor de Crăciun și, cu siguranță, vor aduce zâmbete pe chipurile copiilor. Surpriza este făcută de către studenții de la Facultatea de Medicină împreună cu mai mulți voluntari ai unei asociații.

Timp de două zile, o parte dintre studenții de la Facultatea de Medicină nu au mai îmbrăcat halatele albe și s-au transformat în ajutoarele lui Moș Crăciun. Aceștia au organizat o campanie de donare. Cu zâmbetul pe buze și dornici să îi bucure și pe cei mai puțin norocoși, au inițiat o campanie de donare.

Pot dona alimente neperisabile, conserve sau făină, zahăr, ulei, orice. De asemenea, pot dona cozonaci, dulciuri, mai ales că aceste familii au si copii. Tot felul de sucuri îmbuteliate, lucruri care nu se pot degrada, alimente neperisabile”, a declarat Iman Mologani, student Facultatea de Medicină.

De la mic la mare, constănțenii sunt așteptați să doneze și să devină și ei, la rândul lor, un fel de Moș Crăciun. Fie că vorbim de alimente sau jucării, acestea pot aduce bucurie în sufletele celor care le primesc.

Mai mult, alimentele sau jucăriile nu sunt singurele pe care oamenii le pot dona. Pentru că încă trebuie să respectăm măsurile de prevenție, studenții îi îndeamnă pe constănțeni să doneze și produse care ne pot proteja împotriva virusului SARS-CoV-2.

De asemenea, noi îndemnăm și sprijinim foarte mult partea de igienă, curățenie și sănătate. Ne-am bucura foarte mult să se doneze și produse de igienă personală sau produse de curățenie”, a mai declarat Iman Mologani, student Facultatea de Medicină.

O parte dintre constănțeni au venit pentru a dona și spera ca, micul ajutor pe care îl acordă să bucure familiile.

Donez orez, o pungă de faină și un gel de duș”, spune o tânără.

Niște cartofi, ciocolățele pentru copilași”, spune o altă tânără.

Campania de donare a fost organizată de Asociația Studenților de la Medicină împreună cu o parte dintre voluntarii de la Rotaract. Aceasta s-a desfășurat în interiorul centrelor comerciale Cora City Park și Cora Brătianu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233