dobroge.tv

Live

Biserica a devenit a doua casă pentru Maria: „A intrat o credință enormă în mine”

05 ianuarie 2022
Publicitate

Boboteaza este o sărbătoare cu o mare importanță pentru credincioși. Ea semnifică momentul în care Hristos a fost botezat iar cerurile s-au deschis. În acel moment, Duhul lui Dumnezeu s-a coborât în chip de porumbel și a stat peste El. Credincioșii s-au adunat la Arhiepiscopia Tomisului pentru a celebra această zi iar Maria, una dintre enoriașe, i-a primit cu brațele deschise. Deși lucrează în acest lăcaș sfânt de doar un an, Biserica a devenit a doua casă. Acum credința pe care cei dragi i-au insuflat-o dorește să o împărtășească cu toți cei ce doresc să-i asculte povestea.

Pentru Maria, sărbătoarea de Boboteaza are un loc special în sufletul său. Încă de mică, familia sa a îndemnat-o să participe la slujbă și să nu își piardă credința niciodată. Acum, ea transmite mai departe ce a învățat încă din copilărie tuturor celor care pășesc în catedrală și care vor să-i asculte povestea.

Dumnezeu Tatăl ne-a dat pe Mântuitor care să ne mânuiască de păcatele care s-au făcut cu voie sau fără voie. Din copilărie, părinții mei m-au îndrumat și aveam o mătușă care nu era habotnică dar era credincioasă și îmi spunea ce se petrecea sus în ceruri și a intrat o credință enormă în mine”, a declarat Maria, enoriașă.

Tot ea ne-a explicat cu drag ce semnificație are pictura aflată în locul unde credincioșii aprind o lumânare atât pentru cei vii, cât și pentru cei care nu se mai află printre noi.

Pe Mântuitorul când a înviat, avem mormântul. A venit să-i scoată pe Adam și Eva din iad. Uitați, iadul e aici, Mântuitorul vine și îi scoate pe Adam și Eva ca să-i mântuiască”, a mai declarat Maria, enoriașă.

Chiar dacă lucrează aici doar de un an, Maria spune că obișnuia să viziteze acest lăcaș sfânt lună de lună iar acum biserica i-a devenit a doua ei casă. Mai mult, previziunile avute i-au întărit și mai mult credința în Dumnezeu.

Am văzut-o pe Maica Domnului lăcrimând, i-am luat lacrima de pe față. Asta în 1991 la Crăciun și în 1992 l-am văzut pe Mântuitorul, era transpirat la față iar fața lui era ca a noastră, se transformase”, a mai declarat Maria, enoriașă.

Alături de Maria, joi la slujba de Bobotează care se va desfășura în Portul Turistic vor participa și alte câteva mii de credincioși.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233