dobroge.tv

Live

O intersecție stârnește nemulțumire în rândul unor constănțeni: „Se circulă cu o viteză mai mare și s-au înmulțit accidentele”

10 ianuarie 2022
Publicitate

Tamponări aproape zilnice și pericol de accidentare. Așa descriu unii constănțeni o intersecție dintre strada Radu Logofăt și Căpitan Petre Papadopol. Acolo, spun oamenii, vizibilitatea este extrem de redusă și se întâmplă frecvent accidente. Cei care locuiesc în zonă spun că au solicitat Primăriei montarea unei oglinzi, însă s-au lovit de un refuz.

Domnul Victor locuiește pe strada Radu Logofăt de mai bine de 25 de ani. Acesta spune că cel puțin o dată la două luni se produc accidente și tamponări la colțul străzii lui.

Se circulă cu o viteză mai mare și s-au înmulțit accidentele. Ultimul a fost acum două luni. S-a întâmplat chiar acum trei-patru luni, nepoata unei vecine, când să traverseze strada, a lovit-o”, a declarat domnul Victor.

S-a oprit la jumătatea străzii că a venit unul cu viteză. Colțul e foarte periculos”, spune o constănțeancă.

Și vecinii săi sunt de aceeași părere. Spun că se tem pentru viețile lor și a celor apropiați.

E foarte periculos”, spune un constănțean.

Mașinile care ies de aici, de acolo nu se vede nimic. Ăia vin cu viteză mare, că nu reduce nimeni niciun fel de viteză și aici când a venit și vrei să ieși, te-a pleznit de nu te vezi”, spune un constănțean.

Locuitorii străzii Radu Logofăt trebuie să fie foarte atenți atunci când pleacă cu mașina de acasă deoarece, susțin aceștia, vizibilitatea în partea stângă este extrem de redusă și de cele mai multe ori, aceștia spun că au noroc atunci când nu sunt loviți de un alt șofer.

Constănțenii care locuiesc pe strada Radu Logofăt spun că nu e prima oară când au solicitat ajutor autorităților, însă de fiecare dată s-au lovit de un refuz, susțin aceștia.

S-a făcut și o cerere către Primărie pentru a se monta o oglindă și o bordură pentru a încetini mașinile și am primit refuz de la Primărie. Au zis că nu este nevoie. Dar, vă spun că au fost multe accidente în intersecția aceasta”, spune un constănțean.

Am făcut această sesizare și în urmă cu vreo șase-șapte ani. Cum se poate vedea în intersecție, nu ai vizibilitate deloc”, spune un alt constănțean.

Oamenii spun că există, însă soluții pentru evitarea accidentelor.

O echipă Dobrogea TV a solicit un punct de vedere Primăriei Constanța cu privire la această situație, însă până la finalul programul redacției noastre, nu a fost trimis niciun răspuns.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233