dobroge.tv

Live

Mare de lacrimi după moartea unei tinere polițiste. Angela avea doar 31 de ani: „Uneori viața este atât de nedreaptă și suntem neputincioși”

Mare de lacrimi după moartea unei tinere polițiste. Angela avea doar 31 de ani: „Uneori viața este atât de nedreaptă și suntem neputincioși”
15 ianuarie 2022
Redactia DTV

Publicitate

Doliu în ministerul Afacerilor Interne, după ce Angela S., din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, a murit la doar 31 de ani. Tânăra fusese diagnosticată cu o boală crâncenă și nu a mai putut fi salvată.

Vestea teribilă au dat-o reprezentanții Sindicatului Europol, într-un mesaj postat pe Facebook: „Ne luăm rămas bun de la colega noastră Angela, polițist de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației. După o luptă aprigă cu o boală nemiloasă, aseară corpul acesteia a cedat. În urmă au rămas un soț și o familie îndurerată și un colectiv de colegi înmărmuriți de această veste tragică. Drum lin către îngeri, Angela!”.

Suferea de o boală cruntă

Angela a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă: cancer de col uterin cu metastază pulmonară, pentru care a fost nevoie urgentă de tratament la o clinică din Turcia. Din cauza costurilor extrem de mari în raport cu posibilitățile familiei, colegii polițistei și nu numai s-au mobilizat pentru a o ajuta pe tânăra de 31 de ani.

Angi suferă de cancer de col uterin cu metastază pulmonară pentru care are nevoie urgent de tratament la o clinică din Turcia, însă costurile sunt extrem de mari în raport cu posibilitățile familiei. Numai primele 6 procedee pe care trebuie să le urmeze ajung la suma de 30.000 de euro plus la care se vor adăuga și alte investigații medicale. Pentru că dar din dar se face rai, haideți să dăm o mână de ajutor acestei familii greu încercate și să redăm zâmbetul colegei noastre”, anunțau colegii tinerei pe Facebook, în martie anul trecut.

Din păcate, aseară, Angela s-a stins. A lăst în urmă un soț și o familie îndurerați și un „colectiv de colegi înmărmuriți de această veste tragică”.

Mare de lacrimi după moartea Angelei

Pe rețelele de socializare au apărut zeci de mesaje de condoleanțe pentru tânăra polițistă.

Condoleanțe Alin! În aceste clipe triste, este foarte greu să îmi găsesc cuvintele, pentru că nimic nu îți poate mângâia sufletul odată cu pierderea Angelei. Îmi pare foarte rău și mă rog să ai putere în aceste momente! Dumnezeu să te odihnească în pace și liniște Angela dragă!

Drum lin printre stele Angela dragă,Alin putere să duci această grea încercare a vieții,cam nedrept zicem noi,dar Dumnezeu știe ce misiune are pt noi pt fiecare aici pe pământ

Dumnezeu sa o odihnească în pace si condoleante familiei și ție Alin putere sa poți puteti trece peste această grea încercare

Doamne, nu pot sa cred ca Angela nu mai este! Era atât de optimista, de plină de viața! Sa- i fie somnul lin , ca merita gândurile noastre triste si dorul de ea!

Uneori viața este atât de nedreaptă ,dar suntem neputincioși in fata lui Dumnezeu! Îmi pare foarte rău ,dar sunt sigură că o să fie mereu langa tine și în inima ta! Sincere condoleanțe și Dumnezeu să o odihnească!”


Sursă foto: Facebook

Publicitate

Publicitate
Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233