dobroge.tv

Live

Scrisoare sfâșietoare pentru Raisa, de la o altă fetiță: „Părinții tăi nu mai trebuie să plângă fiindcă ei nu te-au pierdut definitiv, ci te vor întâlni într-o zi sus în ceruri”

Scrisoare sfâșietoare pentru Raisa, de la o altă fetiță: „Părinții tăi nu mai trebuie să plângă fiindcă ei nu te-au pierdut definitiv, ci te vor întâlni într-o zi sus în ceruri”
15 ianuarie 2022
Redactia DTV

Publicitate

Isabella, o adolescentă de 14 ani, a scris o scrisoare sfâșietoare pentru Raisa, fetița omorâtă de un polițist, în timp ce se afla pe trecerea de pietoni, în Sectorul 1 din București.

CITEȘTE ȘI: Durere şi revoltă după ce Raisa a fost ucisă pe trecere de o mașină de poliție. În timp ce tatăl s-a prăbuşit de durere, poliţistul verifica cu bocancul dacă e vie: ''Copilaşul meu bun...''

Redăm în continuare scrisoarea fetiței din Cluj, pentru Raisa:

Dragă Raisa,

Cu toate că nu te-am cunoscut niciodată, vestea morții tale m-a întristat teribil. Am plâns pentru tine deoarece Dumnezeu a fost nedrept cu tine și te-a luat prea repede dintre noi.

Cu toate acestea știu că acum acolo unde ești tu, în Rai, ne privești și ești mai fericită decât aici, pe Pământ. Părinții tăi nu mai trebuie să plângă și să fie triști fiindcă ei nu te-au pierdut definitiv, ci te vor întâlni într-o zi sus în ceruri așa cum îmi doresc să te întâlnesc și eu.

Îl rog pe Dumnezeu să te ierte, dacă ai avut păcate și să îți ofere odihna veșnică. Și eu sunt de aceeași vârstă cu tine, iar de azi eu te vor considera prietena mea și îmi doresc să mă călăuzești pe mine și pe toți pe care îi iubești să facă tot ce e bine.

Până când ne vom revedea sus în ceruri, trebuie să trăim cu speranța că te vom vedea odată și atunci vom fi cei mai fericiți.

Cu cel mai mare drag, Popa Isabella din Cluj

Copila ucisă pe trecere de mașina poliţiei, înmormântată în sicriu alb

Raisa avea o viață întreagă înainte. Destinul, însă, i-a fost curmat brusc joi, 13 ianuarie, într-un groaznic accident rutier. Fetiţa şi prietena ei Marina se duceau la şcoală când o maşină de poliţie le-a lovit în plin pe o trecere de pietoni din Bucureşti.

Micuţa Raisa, care s-a stins la scurt timp după impact, a fost înmormântată, astăzi, în sicriu alb. Sute de oameni au condus-o pe ultimul ei drum.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Galerie Foto

Publicitate
Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233