dobroge.tv

Live

Pasajul de la gară a fost reabilitat

18 ianuarie 2022

Lucrările edilitare continuă în municipiul Constanța. După ce mai multe alei pietonale și artere de circulație au fost reabilitate, astăzi muncitorii au intervenit în pasajul de la Gară. Acolo aceștia au montat pavele noi. Astfel de lucrări se desfășoară în mai multe zone ale orașului.

Publicitate

În pasajul din zona Gării CFR, s-a intervenit marți în vederea modernizării tramei pietonale, ceea ce îi bucură pe unii constănțeni.

"Un lucru bun, benefic societății și necesar pentru subtraversarea și decongestionarea traficului pietonal. Și să se mai facă și altfel de investiții în oraș, pentru că este nevoie", a spus un constănţean.

În pasajul de la gară, pe pavajul deja existent, echipele municipalității montează pavele noi. Autorițățile locale spun că astfel de lucrări de modernizare au loc în mai multe zone ale orașului.

„Pe Șoseaua din Vii a început reabilitarea trotuarelor. Atunci când condițiile meteo o vor permite se va turna și covorul asfaltic. Pavele se montează și în pasajul subteran din zona gării, dar și în Parcul Tomis II, precum și pe bulevardul Mamaia”, a declarat Alin Vintilă, consilier comunicare Primăria Constanța.

Pe tot parcursul acestei săptămâni, muncitorii vor interveni în scopul modernizării tramelor stradale, aleilor pietonale, precum și pentru amenajarea spațiilor verzi. Șoferii și pietonii sunt rugați să fie atenți și să respecte toate indicatoarele rutiere acolo unde acestea sunt amplasate.

Publicitate

Publicitate
Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233