dobroge.tv

Live

Pasajul de la gară a fost reabilitat

18 ianuarie 2022
Publicitate

Lucrările edilitare continuă în municipiul Constanța. După ce mai multe alei pietonale și artere de circulație au fost reabilitate, astăzi muncitorii au intervenit în pasajul de la Gară. Acolo aceștia au montat pavele noi. Astfel de lucrări se desfășoară în mai multe zone ale orașului.

În pasajul din zona Gării CFR, s-a intervenit marți în vederea modernizării tramei pietonale, ceea ce îi bucură pe unii constănțeni.

"Un lucru bun, benefic societății și necesar pentru subtraversarea și decongestionarea traficului pietonal. Și să se mai facă și altfel de investiții în oraș, pentru că este nevoie", a spus un constănţean.

În pasajul de la gară, pe pavajul deja existent, echipele municipalității montează pavele noi. Autorițățile locale spun că astfel de lucrări de modernizare au loc în mai multe zone ale orașului.

„Pe Șoseaua din Vii a început reabilitarea trotuarelor. Atunci când condițiile meteo o vor permite se va turna și covorul asfaltic. Pavele se montează și în pasajul subteran din zona gării, dar și în Parcul Tomis II, precum și pe bulevardul Mamaia”, a declarat Alin Vintilă, consilier comunicare Primăria Constanța.

Pe tot parcursul acestei săptămâni, muncitorii vor interveni în scopul modernizării tramelor stradale, aleilor pietonale, precum și pentru amenajarea spațiilor verzi. Șoferii și pietonii sunt rugați să fie atenți și să respecte toate indicatoarele rutiere acolo unde acestea sunt amplasate.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233