dobroge.tv

Live

Spectacol la Delfinariu. De ziua Unirii Principatelor Române, Ni Ni și Chen Chen i-au încântat vizitatori

24 ianuarie 2022

De ziua Unirii Principatelor Române, vedetele Delfinariului, Ni Ni și Chen Chen le-au oferit tuturor un spectacol inedit. Cei mici, însoțiți de părinți și bunici s-au bucurat de acrobațiile celor doi delfini jucăuși, iar la final aceștia au fost răsplătiți cu aplauze. Zeci de constănțeni, dar și turiști au vizitat apoi Microrezervația și Planteriul.

Publicitate

Cu ocazia zilei de 24 ianuarie, o zi importantă pentru istoria României, oamenii au venit în număr mare la Complexul Muzeal de Știine ale Naturii. Unii au vizitat animalele din microrezervație, alții au intrat în lumea universului la Plantariu, iar alții au admirat spectacolul oferit de cele două vedete ale Delfinariului, Ni Ni și Chen Chen.

Toți cei prezenți la spectacol au asistat și la o scurtă lecție de istorie privind importanța mediului înconjurător, precum și despre evoluția sau dispariția diverselor specii de animale.

„Educația față de mediu, de plastice, de cetacee, de copiii noștri, de cei care ne-au adus la delfinariu. O lecție de istorie, dar și de responsabilitate biologică”, a declarat dr. Adrian Bîlbă, director Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

De asemenea, în curând, Constanța va avea cel mai mare acvariu, iar în cadrul complexului vor exista și alte actracții turistice.

„Prima temă proiectarea cu noul delfinariu, s-a împlinit. A doua temă este cu noul acvariu, suntem deja la faza la care avem proiectant. Un teatru de copii și tineret, un fel de teatru de păpuși în spate la Planetariu. Modernizarea completă a planetariului cu echipamente de 600.000 de euro”, a precizat dr. Adrian Bîlbă, director Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

Mai mult decât atât, familia Delfinariului se va mări printr-o procedură specială.

Publicitate

Publicitate
Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233