dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. 20 de amenzi pentru nepurtarea măștii

03 august 2020
Publicitate

Masca de protecție a devenit obligatorie pe litoralul românesc. Pe faleză sau pe promenadă, turiștii și constănțenii sunt nevoiți din acest weekend să-și acopere nasul și gura. Polițiștii și jandarmii au aplicat și 20 de amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

După ora 21.00, în fiecare seară, faleza din Mamaia este arhiplină. Fie că sunt în căutarea unui loc pentru a servi cina, fie vor să se distreze sau doar să se plimbe, turiștii sunt obligați acum să poarte mască de protecție. Unii însă habar n-aveau de noile obligații, iar alții nu le luau în serios.

O parte din turiști chiar sunt indignați de faptul că trebuie să poarte masca pe faleză. Nu li se pare corect și mai mult decât atât spun că este extrem de incomodă.

Și la terase și cluburi sunt reguli noi. Acestea se închid la ora 23.00, motiv pentru care la intrare s-au format cozi interminabile.

250 de polițiști și jandarmi au controlat 103 societăți comerciale. Au fost aplicate 62 de amenzi, în valoare de 150.000 de lei, dintre care 20 pentru nepurtarea măștii de protecție. De asemenea, alte două cluburi din Mamaia Nord au fost sancționate cu 5.000, respectiv 4.000 de lei, pentru că nu au respectat măsurile de diminuare a impactului riscurilor,

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233