dobroge.tv

Live

Cum a fost pe litoral în prima noapte în care terasele s-au închis la ora 23:00

03 august 2020
Publicitate

De ieri seară, distracția are limită de oră, pe Litoral, în București și în alte 6 județe din țară. Terasele și cluburile se închid după ora 23 iar asta îi supără pe mulți tineri: e vară și nu sunt deloc puțini cei care pun relaxarea pe primul loc. În Mamaia, poliţişii au patrulat pe toată promenada să se asigure că toate localurile respect noul program şi să-i ridice de la mese pe ultimii clienţi.

În Piațeta de la Cazino, din centrul stațiunii Mamaia, câteva mese erau ocupate aproape de miezul nopții. Ultima comandă fusese marcată demult de ospătari, iar turiștii trăgeau de fiecare strop de vin că să mai stea puțîn.

Pe promenadă stațiunii, toți ospătarii strângeau umbrelele, pernele de scaune și fetele de masă. Patronii de localuri au înțeles și s-au conformat noilor măsuri. Și oamenii păreau să fie la curent cu noile reglementări, pentru că locul, altădată plin de viață, forfotind de tineri, era mai degrabă pustiu.

În Nordul stațiunii, în zona cluburilor de fitze, cu o ora înainte de miezul nopții, era o liniște totală. Mașinile de lux încolonate plecau spre București, iar atmosfera în general era apăsătoare.

În județul Constanța, începând din dată de 2 august, autoritățile centrale au decis că terasele și cluburile să fie închise între orele 23:00 și 6:00. Comercianții din zona Cazinoului din Mamaia, unde sunt concentrate cele mai multe terase, au înțeles și și-au închis localurile.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233