dobroge.tv

Live

Constanța, orașul sensurilor unice

03 august 2020
Publicitate

Sufocat de mașini, mai ales în sezon estival, traficul din Constanța este o adevărată provocare. Este nevoie de mulți nervi, răbdare și pricepere pentru a străbate orașul, cu mașina, de la un capăt la altul. Iar șoferii au acum o nouă provocare: să se obișnuiască cu noile reguli din zona bulevardului Mamaia - strada I. G. Duca. Pe 7 artere de circulație au fost instituite sensuri unice și, așa cum era de așteptat, s-au creat cozi de mașini. Sunt afectați și constănțenii care folosesc transportul public în comun.

Şoferii care luni dimineața au ajuns în zona cuprinsă între bulevardul Mamaia și strada I.G. Duca au aflat că strada a devenit cu sens unic. În total, 7 artere rutiere și-au schimbat regimul de circulație.

Așa cum era de așteptat, s-au format și cozi de mașini și nu toți șoferii au fost mulțumiți. Violeta, de exemplu, se gândește serios să aleagă un alt traseu spre locul de muncă.

În schimb, alți constănțeni văd cu ochi buni decizia luată de municipalitate.

Străzile pe care s-a modificat regimul de circulație sunt: Mihai Viteazu, Călugăreni, Țepeș Vodă, Tudor Vladimirescu, Sabinelor, Dimitrie Bolintineanu și Dacia. Lucrările de sistematizare rutieră au loc în contextul reconfigurării bulevardului Mamaia, a anunţat municipalitatea constănţeană.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233