dobroge.tv

Live

De frica virusului sau a amenzii, constănţenii poartă mască de protecţie

04 august 2020
Publicitate

Constănțenii au înțeles importanța purtării măștii de protecție. În zonele aglomerate, cei mai mulți oameni s-au conformat și, deși erau peste 30 de grade afară și-au pus masca. La piață sau în gară, oamenii respectă regulile, de frica virusului sau măcar.. a amenzii.

La gara din oraș este forfotă mare încă de la primele ore ale dimineții. O femeie a declarat că masca obligatorie este o măsură eficientă și doar mobilizarea colectivă va opri răpândirea virusului. De aceeaşi părere este şi o turistă. Purtarea măștii în spațiile aglomerate, precum litoralul oferă un sentiment de siguranță turiștilor aflați în vacanță.

Un tânăr găseşte, însă, masca incomodă. Problemele respiratorii pe care le are fac purtarea măștii și mai dificilă. Cu toate acestea, se conformează.

Medicii fac și ei un apel la populație și îi îndeamnă pe oameni să respecte regulile impuse de autorități. Masca nu îi ferește doar de covid, ci și de multe alte infecții respiratorii.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Constanța a decis că masca să fie purtată permanent în locurile în care se formează aglomerație. Cei care nu se conformează noilor reguli riscă amenzi cuprinse între 500 și 2.500 lei.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233