dobroge.tv

Live

Halep păstrează suspansul

04 august 2020
Publicitate

Simona Halep nu a renunțat la idea de a câștigat ediția din acest an a US Open. Chiar dacă încă nu a confirmat oficial participarea la turneul american, constănțeanca s-a înscris pe tabloul principal al primului Grand Slam din era post pandemie.

În absența liderului clasamentului WTA, australianca Ashely Barty, dar și a altor două jucătoare din Top 10, Simona Halep are o șansă mare de a cuceri în acest an, în premieră, turneul de la US Open. 

Considerată ca și înscrisă datorită poziției ocupate în ierarhia mondială, constănțeanca nu a luat deocamdată o decizie în privința participării. Ea a afirmat în dese rânduri că pune sănătatea pe primul plan, astfel că dacă organizatorii de la Flushing Meadows nu asigură toate măsurile împotriva infectării cu virusul Sars-Cov2 ea nu participă la US Open. 

Ea are posibilitatea de a se retrage în săptămâna premergătoare turneului, programat în perioada 31 august - 12 septembrie. Până la o decizie finală în privința participării la US Open, Simona Halep va juca la Praga, competiție ce se va derula între 10 și 16 august.

 Simona Halep a jucat ultimul meci oficial pe 22 februarie, când a învins-o, scor 3-6, 6-3, 7-6, pe Elena Rybakina în finala turneului de la Dubai.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233