dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Campanie de prevenire a îmbolnăvirii cu coronavirus, de la mare înălţime: ''Poate lumea va înţelege că este încă în pericol''

07 august 2020
Publicitate

Un pilot din Constanța îi îndeamnă pe turiștii de pe plajă ca să păstreze distanțarea socială să poarte mască cât mai mult posibil. Bărbatul a remorcat un banner pe care-l trage cu avionul pe cerul litoralului, astfel încât să-l vadă toată lumea.

Pilotul Anton Gherghelaș decolează în fiecare zi pe un teren de lângă Costinești cu avionul lui ultrauşor. Are brevet de zbor și își dorește să ajute cât de mult campania de prevenire a îmbolnăvirii cu COVID. De astăzi a trecut la acțiune.

Bannerul l-a costat două mii de lei, iar kerosenul pe care-l folosește zilnic ajunge la 300 de lei. Pilotul constănțean și-a propus să treacă pe deasupra plajei la orele de maximă aglomerație, astfel încât mesajul lui să fie zărit de cât mai mulți turiști.

Anton Gherghelaș spune că și dacă vor conștientiza doar câțiva turiști, tot va fi satisfăcut, că efortul lui a contat câtuşi de puțin.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233