dobroge.tv

Live

Mii de oameni pe faleza Cazino-ului

10 august 2020
Publicitate

Oameni din toate colțurile țării s-au plimbat, duminică seara, pe faleza Cazinoului din Constanța. Atât constănțenii, cât și turiștii, abia așteptau să simtă, din nou, briza mării. În momentele lor de relaxare nu au uitat de accesoriul principal vara aceasta … masca de protecție.

Cu ținute lejere, de vacanță, fiecare s-a bucurat de relaxare: au răsfoit o carte la un târg de profil amplasat pe faleză, au ascultat muzica celor veniți să încânte cu acordurile lor urechile trecătorilor sau, pur și simplu, s-au plimbat.

Este cert că oamenii abia au așteptat aceste momente, iar faleza Cazinoului a prins viață, chiar dacă anul acesta, vara este diferită, din cauza condițiilor impuse de pandemia de COVID-19. Mii de turiști au ieșit să se bucure de adierea vântului de vară și răcoarea serii, mai ales că vremea a fost prielnică.

Se pare că semnalele de alarmă trase de autorități au fost auzite și marea majoritate purtau măștile de protecție, devenite accesoriul principal în această vară pe litoral. Respectarea regulilor este importantă pentru sănătate și trebuie să ținem cont de ele până vom fi siguri că a dispărut această pandemie.

Oamenii erau în grupuri, fie din aceeași familie, fie rude sau prieteni, însoțiți de copii sau de animale de companie. Așa că după o zi toridă, după ce au stat la plajă și s-au bronzat, după ce s-au răcorit în valurile mării, o plimbare pe faleză a fost tocmai potrivită.

Pentru zilele următoare la malul mării, temperatura se menține ridicată, așa că plimbările și sportul în aer liber sunt sănătate curată.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233