dobroge.tv

Live

Bucurie pe chipul copiilor ucraineni ajunși la Vama Isaccea. Au fost întâmpinați cu jucării

31 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Coșmarul ucrainienilor este departe de final. Trupele rusești continuă atacul asupra orașelor. Cartiere, locuințe, școli, grădinițe și chiar spitale sunt bombardate. Oameni nevinovați își pierd viețile, familiile sunt destrămate, bărbații rămân în urmă în timp ce femeile încearcă să-și salveze copiii și animalele de companie din calea bombelor. De o parte a graniței se varsă lacrimi de tristețe, iar de partea cealaltă, de ușurare.

Pentru a aduce un zâmbet pe buzele copiilor ucraineni, la Vama Isaccea le-a fost pregătită o surpriză. Astfel, micuții care ajung astăzi, 31 martie, cu ferryboaturile de la orele 8.30 si 11.30 au parte de o primire deosebită, fiind înconjurați pe culoarul de acces din PTF Isaccea de jucării de tot felul.

Câteva sute de jucării le vor mai lumina puțin viața”, a transmis Garda de Coastă într-un comunicat.

Din momentul izbucnirii conflictului în Ucraina, peste 47.000 de persoane au trecut frontiera prin Isaccea, foarte mulți dintre aceștia fiind copii. Astfel, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au inițiat o campanie intitulată „Valurile Speranței”.

Copiii urmează să vină cu ferryboatul de pe partea ucraineană pe teritoriul național. Aici îi vom întâmpina cu foarte multe jucării pentru că polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au inițiat o campanie intitulată „Valurile Speranței”, prin care foarte multe persoane fizice și asociații, au donat jucării. Jucării pe care acești copii nevinovați urmează să le ia cu mânuțele lor și să le aducă un strop de bucurie, un strop de mulțumire și puțină pace în suflet”, a declarat Andrei Ene, purtător de cuvânt Garda de Coastă.


Sursă foto: Garda de Coastă

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233