dobroge.tv

Live

Distracție până la ora 23 - avantaje și dezavantaje

12 august 2020
Publicitate

Patronii de terase au pierderi semnificative după ce s-a luat măsura ca acestea să fie închise la ora 23. Nici vorbă de profit în acest sezon, din contră. Sunt patroni care susțin că deja sunt pe minus când vine vorba de încasări. Și turiștii sunt deranjați de restricție, dar unii înțeleg că totul este pentru binele lor. Pe de altă parte, agenții de turism spun că în acest context, a crescut numărul rezervărilor făcute de familiile cu copii pentru că s-ar simți mai în siguranță.

Mihai Oprea are o terasă în Mamaia, stațiune căutată de turiști și acum, în contextul crizei COVID-19. Spune că mulți clienți sunt nemulțumiți că trebuie să părăsească localurile la ora 23.

Deranjați că trebuie să își încheie distracția mai devreme decât erau obișnuiți sunt și turiștii care ajung în Mamaia Nord, după cum susțin reprezentanții teraselor.

Cei mai afectați de aceste măsuri sunt tinerii. Spun că se adaptează noilor reguli. În schimb, pentru familiile cu copii nu contează prea mult la ce oră se închid localurile de pe litoral.

Dincolo de nemulțumirile unor clienți, apar și probleme financiare în rândul patronilor de terase.

Măsura închiderii teraselor la ora 23 a scăzut vânzările cu până la 40%, spun specialiștii. Însă, de la începutul pandemiei și până în prezent, pierderile sunt și mai mari.

Singura veste îmbucurătoare în situația actuală este că tot mai multe familii cu copii au început să facă rezervări pentru sejururi pe litoral, spun agenții de turism. În schimb, tinerii cu vârste de până la 22-24 de ani, care căutau distracția, par să nu mai fie atât de încântați de ce are de oferit în prezent litoralul românesc.

Nu pe tot litoralul este așa, cel puțin deocamdată. În Mamaia Nord, numărul tinerilor care ajung în terase este cam la fel cu cel al familiilor cu copii, după cum susțin patronii. Iar turiștii nu prea mai au foarte mult timp la dispoziție pentru a veni pe litoral. În mai puțin de o lună de zile se va pune capăt acestui sezon estival.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233