dobroge.tv

Live

Plimbare cu vaporaşul pe Marea Neagră

12 august 2020
Publicitate

Croaziera pe Marea Neagră poate fi o alternativă la distracție pentru cei veniți în vacanță pe litoral. Prețurile sunt accesibile, iar dacă sunteți norocoși puteți fi părtași la spectacolul delfinilor care se joacă pe lângă barcă.

Iubitorii de albastru infinit pot alege să se relaxeze câteva momente în largul mării departe de agitația orașului.

Portul Tomis este unul dintre punctele de plecare în croazieră. Aici se găsesc bărci pe alese care își așteaptă pasagerii. Doritorii pot admira întreaga coastă a orașului și Cazinoul așa cum este el văzut de pe mare.

De asemenea, dacă sunt norocoși, cei de la bordul navei se pot bucura de delfinii jucăuși care înoată pe lângă ambarcațiune.

Căpitanii vaporașelor sunt pregătiți iar controalele privind siguranța sunt efectuate periodic. Nu lipsesc nici măsurile de prevenție împotriva noului coronavirus. La bordul ambarcațiunilor, toată lumea poartă mască și păstrează distanța regulamentară. Iar la finalul fiecărei croaziere, interiorul bărcilor este igienizat și dezinfectat.

În afară de vaporașe, și șalupele de viteză fac ieșiri în larg cu turiștii.

Amatori de adrenalină sunt și copiii, încântați la fiecare viraj al bărcii.

În funcție de cerere, ambarcațiunea poate fi închiriată și pentru o perioadă mai mare de timp, pentru câteva ore sau chiar pentru o zi întreagă.

Cele mai populare sunt plimbările care durează jumătate de oră, iar prețul unui astfel de bilet este de 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru copii. Bilete se pot cumpăra pe loc, dar și online. Doritorii sunt așteptați zilnic între orele 10:00-20:00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233