Live

Ponei confiscaţi de poliţiştii locali, în staţiunea Mamaia - animalele au ajuns la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii

Ponei confiscaţi de poliţiştii locali, în staţiunea Mamaia - animalele au ajuns la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii
publicat pe 13 august 2020

Doi ponei au fost confiscaţi de Poliţia Locală în staţiunea Mamaia şi au ajuns la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii. Anunţul a fost făcut de Primăria Constanţa, printr-un comunicat de presă. 

„În urma acţiunilor de control desfăşurate pentru combaterea comerţului neautorizat pe plajele din Constanţa şi Mamaia, poliţiştii locali din cadrul Primăriei Constanţa au descoperit 2 indivizi care închiriau doritorilor ponei. Contra unor sume negociabile, oricine se putea plimba câteva minute cu bietele animale”, spun reprezentanţii primăriei.

Cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi conform Legii 12/1990, iar poneii au fost confiscaţi şi transportaţi la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa.

„Reamintim faptul că operatorii economici nu trebuie să permită desfăşurarea activităţilor de comerţ ambulant pe plajă. Doar dacă acţionăm împreună putem să ne bucurăm de un litoral civilizat şi sigur”, a mai transmis Primăria Constanţa.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233