dobroge.tv

Live

Un 15 august altfel pe litoral

14 august 2020
Publicitate

Peste 130.000 de turiști sunt așteptați în acest weekend pe litoral, potrivit estimărilor oficiale. De Sfânta Maria, va fi vârful sezonului estival, după care numărul turiștilor o să scadă treptat. Față de anii trecuți, însă, când hotelurile erau pline, iar rezervările trebuiau făcute din timp, situația este diferită. Restricțiile impuse de noul coronavirus și, automat, anularea evenimentelor de Ziua Marinei, au făcut ca oamenii să nu mai vină anul acesta în număr atât de mare pe litoral.

Dacă în anii trecuți rezervările trebuiau făcute din timp, acum, în multe unități de cazare sunt locuri libere. Chiar dacă situația este mai bună decât în ultima perioadă, nu se poate compara cu anul trecut, de pildă.

Iar mulți turiști își încheie sejurul vineri. Cum nu se vor organiza evenimente de Ziua Marinei, unii dintre ei nu și-au mai prelungit vacanța.

Totuși, vestea bună este că acest weekend se anunță a fi cel mai aglomerat de la începutul sezonului estival. Apoi, însă rezervările ar urma să scadă treptat, conform estimărilor.

Față de 2019, anul acesta s-au înregistrat cu până la 20 la sută mai puține rezervări pentru perioada de Sânta Maria, mai spun specialiștii.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233