Live

Ochelarii de soare, necesitate sau moft

Soarele puternic poate să provoace efecte nedorite ochilor. Ochelarii de soare nu sunt doar simple accesorii de fashion, ci pot fi adevărați aliați în menținerea sănătății oculare. Ochii trebuie protejați de razele UV prin alegerea corectă a ochelarilor de soare.

publicat pe 14 august 2020
Ina Popescu

Atunci când alegeți o pereche de ochelari de soare, trebuie să țineți cont în primul rând de protecția UV. Aceasta este foarte importantă. Protejează de radiațiile ultraviolete, nocive pentru ochi. Când vorbim despre alegerea culorii lentilelor, aceasta ține de activitatea pe care purtătorul dorește să o desfășoare și de confortul pe care acesta îl resimte.

Pentru persoanele care au nevoie de corecție optică există soluții pentru vară. Se pot confecționa ochelari de soare cu dioptrie în culoarea dorită.

Ochelarii de soare reprezintă atât un accesoriu, cât și o necesitate. Dată fiind prezența în aer a radiațiilor UV, sensibilitatea la lumină și dorința de a accesoriza anumite ținute, se recomandă purtarea ochelarilor de soare pe tot parcursul anului.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233