dobroge.tv

Live

Distracție fără distanţare socială şi fără mască de protecţie

17 august 2020
Publicitate

Distracția a fost cuvântul de ordine, pe litoral, în acest weekend. Mii de tineri au chefuit în stațiunile de la malul mării. La Vama Veche, Mamaia sau Costinești petrecerile au ținut până când patronii teraselor au anunțat că își închid localurile. Însă, de măsuri de protecție sau distanțare fizică au cam uitat cu toții.

La Vama Veche tinerii fără prejudecăți și inhibiții au dat startul la petreceri înainte de lăsarea întunericului. Au dansat la terase, pe plajă sau pe aleea de promenadă din fața cluburilor. Puțini au fost cei care au purtat măști, iar de distanțare fizică … nici vorbă.

La fel de mare a fost aglomerația și în Costinești. Atitudinea în ceea ce privește măsurile de protecție și distanțare a fost aceeași: adică, inexistentă. Și în cluburile de fițe din Mamaia, distracția a fost cuvântul cheie.

Distracția însă a avut loc fără respectarea măsurilor de protecție. Din imaginile surprinse se vede clar că petrecăreții au uitat de mască și de distanțare.

La ora 24.00 toate cluburile și terasele de pe litoral au tras obloanele, iar petrecăreţii au plecat spre case sau spre hotelurile în care sunt cazaţi.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233