dobroge.tv

Live

Cel mai aglomerat weekend de pe litoral

17 august 2020
Publicitate

Restricțiile impuse pentru prevenirea coronavirusului nu-i sperie deloc pe turiști. Peste 130 de mii de români au profitat la maximum de un nou weekend la malul mării. A fost cel mai aglomerat din această vară, spun specialiștii. Mai toate plajele au fost pline, însă în topul preferințelor au rămas stațiunile Mamaia, Eforie și Vama Veche.

A fost cel mai aglomerat weekend de pe litoral din acest sezon. Peste 130 de mii turiști au fost prezenți la malul mării. Însă numărul lor ar putea fi mai mare, mai ales că sunt și mulți care aleg să se cazeze la privat. În topul preferințelor rămâne în continuare stațiunile Mamaia, Eforie și Vama Veche.

Pe litoralul românesc au început să vină și din ce în ce mai multe familii cu copii. Mai ales că luna aceasta a venit și cu oferte. Românii s-au putut caza la prețuri decente cu ajutorul tichetelor de vacanță sau prin programul „Litoralul pentru toți”.

Nici amenzile nu au lipsit de la malul mării. Polițiștii i-au sancționat pe cei care nu au respectat regulile impuse de starea de alertă. Cele mai multe au fost date pentru nepurtarea măștii de protecție.

Turiștii dar și constănțenii sunt sfătuiți în continuare de autorități să respecte regulile și să evite pe cât posibil locurile aglomerate.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233