dobroge.tv

Live

Weekend cu mâncare și relaxare, la Constanţa. Zeci de preparate delicioase, o atmosferă pozitivă, muzică dar și activități pentru toate vârstele, la Festivalul Food Truck

07 mai 2022
Publicitate

Burgeri, paste, fructe de mare, pizza, hot-dog, cârnaţi, dulciuri și îngheţată. Aromele și savoarea din aceste preparate vor satisface cu siguranță și cele mai pretențioase papile gustative. 30 de camioane cu mâncare îi așteaptă pe toți cei care vor să guste și ceva mai diferit. În Constanța a început un nou festival culinar. De la eveniment nu lipsesc nici voia bună, muzica, dar și activitățile pentru copii.

Zeci de preparate delicioase, o atmosferă pozitivă, muzică dar și activități pentru toate vârstele. Toate aceste lucruri vă așteaptă la festivalul organizat în parcul din fața Teatrului de Operă și Balet „Oleg Danovski”.

De data aceasta, rulotele din cadrul Festivalului Gastronomic au fost amplaste în parcul Teatrului. Aici constănțenii, dar și turiștii vor putea găsi toate preparetele de tip street food. Vorbim de pizza, burgeri, hot-dog sau taco. Acestea sunt însă, doar o parte dintre felurile de mâncare cu care sunt așteptați toți cei care ajung la eveniment.

„Noi lucrăm pe bază de wrap-uri: carne de pui, curcan, veggie, vegetal, cam în general pe astea lucrăm noi, mai mult pe carne de pui, curcan și vită avem”, a spus Lucian Dorian, reprezentant rulotă mâncare.

Preparete sunt și pentru cei mai pretențioși atunci când vine vorba de mâncare. Însă, indiferent de ce fel de mâncare veți alege, cu siguranță papilele gustiave vor fi încântate.

„Abia am ieșit de la ore și am venit să mâncăm și noi ceva. Am văzut un burger vegetarian la una dintre tarabe și mi s-a părut foarte interesant. Eu de obicei mănânc carne, dar ăla chiar părea bun și nu avea carne”, a spus un tânăr.

După atâtea bunătăți, merge și un desert savuros. Înghețată, clătite, prăjituri și canoli sunt doar câteva dintre dulciurile pentru care unii ar renunța chiar și la dietă.

„Clătite cu diferite fructe, unele au și înghețată, depinde de fiecare ce dorește îi așteptăm zilele acestea până duminică cu desert”, a spus Valentin Dulea, administrator rulotă mâncare.

Iar după o masă copioasă merge puțină relaxare. Fie că aveți chef de dans, de legănat în hamace sau pur și simplu de plimbare, un lucru este sigur: voia bună este ingredientul secret al acestui festival.

„Prietena mea şi-a luat ceva de mâncare. Momentan să ne relaxăm și mai târziu să ascultăm niște muzică”, a spus o tânără.

„Păi, nu știu, să iau ceva de mâncare și după să stăm cu toții pe aici”, a spus o altă tânără.

Și pentru că nici cei mici nu au fost uitați, organizatorii le-au pregătit activități pe placul lor, care mai de care mai distractive: jocuri, precum și ateliere de creație și îndemânare.

„E foarte distractiv. Suntem și la aer, la iarbă, e foarte frumos”, a spus un copil.

Mai mult, ,,O sole mio” va fi auzită pe balconul Teatrului Național de Operă și Balet. Festivalul îşi aşteaptă doritorii până duminică. Aici sunt în jur de 30 de camioane cu mâncare iar accesul este gratuit.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233