dobroge.tv

Live

Trafic de coșmar, pe podul din Năvodari. Nervii șoferilor sunt puși la grea încercare: '' E haos total''

11 mai 2022
Publicitate

Ziua și aglomerația pe podul de la Năvodari. Nervii șoferilor sunt puși la grea încercare în fiecare moment al zilei. Pe podul care traversează ecluza se lucrează, motiv pentru care mereu se formează cozi. Mulți conducători auto spun că, pentru a ajunge la timp la muncă, sunt nevoiți să plece de acasă chiar și cu o oră înainte.

„Să veniți la 5 jumate să vedeți că e coada până dincolo de pasarela aceea, deci e foarte, foarte greu. E haos total. Care are nervii mai tari”, a spus un şofer.

Claxoane și nervi întinși la maxim - așa se prezintă situaţia de pe podul de la Năvodari, la orice oră din zi. Încolonate, mașinile înaintează cu greu, bară la bară atunci când li se face semn că pot trece.

De cel puțin trei luni de zile, năvodărenii, dar și cei care fac naveta, au nevoie de foarte multă răbdare, zilnic. Șoferii spun că își pierd câteva zeci de minute doar pentru a trece podul.

Chiar și o oră – atât poate dura traversarea podului de la Năvodari, spre nemulțumirea conducătorilor auto. Alții sunt mai resemnați și au învățat să aibă răbdare. De cozi au parte zilnic. Speră doar ca atunci când vor veni turiștii, circulația să își reia cursul normal.

„Statul la coadă e o obișnuință în ziua de azi, să se rezolve, măcar până începe sezonul. Drumul îl fac în fiecare zi și de două ori pe zi”, a spus un şofer.

„De multe ori am stat aici la coadă, sunt obișnuită. Asta nu înseamnă neapărat că am și o stare de acceptare, dar asta este, nu avem ce face”, a spus o şoferiţă.

Șoferii sunt de părere că pe străzile intens circulate ar trebui ca activitatea de reabilitare a carosabilului să se desfășoare noaptea. Autoritățile locale vin totuși cu o veste bună. Lucrările se pare că avansează.

„Am început asfaltarea podului! Astăzi se toarnă primul strat de asfalt la Pod Ecluză. Este vorba de stratul de protecție al hidroizolației, peste care vom turna în perioada următoare un strat de legătură BAP - beton asfaltic pentru poduri. Apoi vom turna un nou strat de asfalt astfel încât să putem redeschide circulația pe partea reabilitată”, scris primarul municipiului Năvodari, Florin Chelaru pe pagina sa de socializare.

Lucrările se vor muta apoi pe celălalt sens de mers. Se preconizează că acestea se vor finaliza până în luna iulie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233