dobroge.tv

Live

Hotelierii de pe litoral au pregătit oferte pentru minivacanța de Rusalii

24 mai 2022
Publicitate

După minivacanța de Paște, în mai puțin de o lună urmează o alta. De Rusalii, majoritatea românilor se vor bucura de trei zile libere în care pot pleca într-un sejur fie la munte, în Delta Dunării sau chiar la mare. Pe litoral, hotelierii au pregătit pachete atractive pentru turiștii care vor dori să vină să se bucure de soare și de apa mării. Ofertele sunt pentru toate gusturile și buzunarele, iar agenții de turism spun că oamenii au început deja să își rezerve camerele.

Pentru constănțeni, dar și pentru turiștii care aleg în mod tradițional litoralul românesc urmează trei zile de distracție la malul mării în minivacanța de Rusalii. Chiar dacă mai este o lună până atunci, telefoanele agențiilor de turism au început deja să sune. Turiștii care vor să-și petreacă sejurul la mare și-au rezervat din timp o cameră la hotel.

Interesul a început să fie din ce în ce mai mare pentru perioada Rusaliilor. În momentul acesta, cererile cele mai multe vin pe stațiunea Mamaia, însă și sudul litoralului a început să fie o zonă care atrage foarte mulți turiști”, a declarat Ștefan Necula, manager agenţie de turism.

Pentru că perioada se suprapune cu ultima săptămână a programului „Litoralul pentru toți”, tarifele la cazare sunt unele dintre cele mai bune pentru începutul sezonului și pornesc de la 99 de lei pentru o cameră dublă la trei stele în stațiunea Mamaia. În unele hoteluri, gradul de ocupare este deja aproape la capacitate maximă.

Există cerere, rezervări se fac constant. Noi avem și refugiați ucraineni cazați și restul camerelor sunt pentru turiștii români și sunt aproape în totalitate vândute”, a declarat Oana Tănase, manager hotel.

Și pentru că vor să atragă cât mai mulți turiști pe litoral, hotelierii au pregătit oferte pentru toate buzunarele. Pachetele promoţionale sunt pentru minim trei nopţi de cazare și au discount-uri consistente la serviciile oferite.

Pentru Rusalii, ne-am gândit să facem un pachet pornind de la 1.540 de lei pentru trei nopți de cazare cu mic dejun, oferim o fișă cont de 300 de lei care se poate consuma la restaurantul hotelului, surprize în cameră, la sosire și un acces la Delfinariu și Microrezervație pe durata șederii”, a declarat Anca Mihăilescu, reprezentant hotel.

Minivacanța de Rusalii marchează oficial începutul sezonului estival. Operatorii din turism estimează că numărul turiștilor care vor veni pe litoral va fi mai mare decât cel de la 1 mai.

Pe litoralul românesc cu siguranță vom avea evenimente. Vedem că acestea sunt și în această perioadă de lună mai, început de iunie și cu siguranță vom vedea un litoral activ”, a declarat Cristian Bărhălescu, administrator agenţie de turism.

Cei care vin să se distreze la mare de Rusalii o pot face chiar şi dacă vremea nu va ține cu ei. Cluburile, terasele şi restaurantele sunt aproape toate deschise. Iar patronii care încă nu au dat startul, vor fi şi ei gata când începe minivacanţa.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233