dobroge.tv

Live

Pachetele all inclusive, la mare căutare pe litoral: „În ultimii ani cererea a crescut, de asemenea și oferta”

08 iunie 2022
Publicitate

Pachetele all inclusive sunt din ce în ce mai căutate de turiștii care ajung pe litoral. Iar hotelierii se întrec în oferte pentru a atrage cât mai mulți clienți. Pe lângă cele trei mese incluse, cei care au optat pentru această variantă au parte și de anumite facilități: ateliere de creație și program artistic pentru copii, o bază sportivă, dar și activități de relaxare pentru adulți. Cel mai mult, aceste servicii sunt căutate de familiile care au copii. Însă, și prețurile sunt pe măsură.

Este zumzetul de la ora prânzului din restaurantul unui hotel în care serviciul de all-inclusive este bine pus la punct. Iar turiștii au de unde alege și asta pentru că oferta este variată: de la preparate reci și până la cele tradiționale. Din galantare nu lipsesc nici specialitățile bucătarului.

Am ales all inclusive pentru că am venit cu un grup de elevi de la o școală din București și astfel la all inclusive ne este mai ușor pentru că avem toate serviciile asigurate și ne organizăm mult mai ușor”, spune o turistă.

Dacă până acum Turcia, Grecia sau Bulgaria s-au aflat printre țările cele mai căutate de conaționali atunci când vine vorba de pachetele all-inclusive, iată că în ultimii anii și litoralul românesc a apărut pe listele românilor. Și pentru că a existat cerere, și hotelierii s-au adaptat.

În ultimii ani tendința de a alege un resort all inclusive pentru că au toate serviciile plătite dinainte și asigurate. În ultimii ani cererea a crescut, de asemenea și oferta”, a declarat Ștefan Necula, agent de turism.

Avem din plin oferte mai ales în stațiunile din sudul litoralului, dar chiar și în Mamaia Nord astfel încât ei se pot orienta către aceste hoteluri care au toate facilitățile incluse. Părinții practic rezolvă și grijile legate de copii”, a declarat Corina Martin, agent de turism.

Iar în cadrul agențiilor de turism de pe litoral telefoanele sună continuu. Semn că românii sunt dornici de vacanță. Mai ales, că pentru acest sezon estival au apărut o sumedenie de oferte, atât în Mamaia, cât și în stațiunile din sudul litoralului.

În regim all inclusive se oferă toate mesele în regim bufet suedez, două mese intermediare tip brunch, gustări intermediare, două șezlonguri la plajă și parcare gratuită”, a declarat Victor Holban, manager hotel.

Pachetele all inclusive sunt alese în special de cei care au copiii. Și asta pentru că acestea includ mai multe servicii: cazare, trei mese pe zi, băuturi, plajă și activități interactive pentru cei mici. Însă, pentru un astfel de pachet, turiștii vor fi nevoiți să plătească ceva mai mult.

Prețurile pentru această perioadă pornesc de la 1.800 de lei pentru un sejur de trei nopți la un hotel de patru stele, pentru două persoane. Prețurile variază în timpul sezonului, acum fiind prețurile cele mai bune”, a mai declarat Ștefan Necula, agent de turism.

Și pentru că beneficiază de absolut toate facilitățile, cei mai mulți turiști preferă să nu mai iasă din resort. Iar cei care o fac, atunci când vine timpul mesei, aleg să se întoarcă la unitatea de cazare pentru a mânca.

Consider că persoanele care doresc all inclusive sau au ales pachet de all inclusive își asumă lucrul că sunt „captivi” în zona hotelului”, a mai declarat Victor Holban, manager hotel.

Ținând cont de faptul că le oferim și divertisment, stau și seara la program, deci combină lucrurile. Evident că majoritatea se întorc să-și servească masa”, a declarat George Guci, patron hotel.

Totuși, desigur, sunt și situații în care poate că s-au înscris la o croazieră de o zi în Delta Dunării sau la un tur de litoral sau la o degustare de vinuri și atunci desigur că vor pierde serviciile de masă. În general însă, acest gen de clienți preferă să rămână într-un resort în care au toate serviciile la îndemână”, a mai declarat Corina Martin, agent de turism.

Specialiștii di turism sunt de părere că în următorii ani litoralul românesc va crește și mai mult în ceea ce privesc ofertele all inclusive, bineînțeles, dacă va exista în continuare și cerere din partea clienților.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233