dobroge.tv

Live

Distracţia costă scump la Constanţa, de Neversea. Proprietarii de apartamente le închiriază cu câteva sute de lei pe noapte: ''Dacă găsim un tarif de 500 lei, e un tarif fericit''

21 iunie 2022
Publicitate

700 de lei pentru cazare. Nu, nu este vorba despre un sejur într-o țară exotică, ci despre o noapte petrecută în Constanța. Festivalul Neversea este un bun prilej de profit pentru proprietarii de apartamente. O locuință se închiriază cu câteva sute de lei, iar dacă este în apropierea plajei unde se va organiza festivalul, poate ajunge și la 1.000 de lei pe noapte.

Distracția pe litoral cu cheltuială se ține. În luna iulie va avea loc la malul mării cel mai mare festival de pe o plajă din Europa: Neversea. De exemplu, un cuplu care își cumpără bilete în această perioadă plătește aproximativ 1.200 de lei, iar pentru cazare mai scoate din buzunar cel puțin 2.000 de lei. Nu mai punem la socoteală cheltuielile pe hrană, transport, dar și outfit-urile potrivite.

Concret, fanii festivalului Neversea vor scoate din buzunar și peste 700 de lei pentru o singură noapte de cazare. Și cum distracția costă, cine nu se grăbeşte poate rămâne fără cazare. Peste 90% dintre imobilele date spre închiriat sunt deja ocupate, potrivit site-urilor de specialitate.

„Festivalul Neversea a reușit să ridice prețurile la începutul lunii iulie, chiar mai mult decât în luna august. Pe noapte dacă găsim un tarif de 500 lei e un tarif fericit, în general sunt mai mari, 700-800-1000 de lei/noapte”, a declarat Marius Coman, agent imobiliar.

„Vii pe o piață unde nu mai sunt apartamente la închiriat, sau cele care au rămas sunt foarte scumpe și vor fi și mai scumpe în perioada Neversea. Au ajuns la niște prețuri pentru Neversea care depășesc 600 euro, deci peste 100-150 euro pe noapte”, a declarat Marian Mureşanu, agent imobiliar.

Însă, nu toți își permit să plătească atât de mult pe cazare. Așa că le mai rămân două variante: ori merg la rude unde stau fie gratuit, fie cu bani mai puțini, ori nu mai merg la festival.

Organizatorii festivalului Neversea promit distracție maximă. Pe scene vor urca anul acesta cei mai tari artiști ai momentului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233