dobroge.tv

Live

Au început să scadă prețurile pe litoralul românesc - hotelierii se întrec în oferte

24 august 2020
Publicitate

Hotelierii pun la dispoziția turiștilor pachete pentru toate buzunarele. Prețurile pornesc de la 300 de lei pe zi cu mic dejun inclus și pot ajunge la 600 de lei pentru un hotel de cinci stele. Din septembrie turiștii vor putea găși cazare și cu 250 de lei.

Preţurile atractive i-ar putea aduce pe malul mării pe turiştii care nu caută neapărat soarele arzător. Sunt oferte la toate hotelurile, iar vremea bună cu temperaturi de vară îi face pe hotelieri să fie optimişti. La 3 stele de exemplu, reducerile sunt semnificative.

Și hotelurile de 4 stele operează scăderi de prețuri: practic, toată lumea e conștientă că scade mult interesul pentru litoral odată cu venirea toamnei, iar managerii se-ntrec în strategii de marketing că să-și câștige clienții. Fiecare pe nisha lui.

Nu doar cazarea se ieftineste: și prețul mâncării la toate terasele coboară vertiginos.

Reprezentanţîi patronatelor din Mamaia susţin că sunt hoteluri care practică reduceri chiar şi mai mari, iar prin programul "Litoralul pentru toţi", care începe în septembrie, vor fi, de asemenea, tarife mai mici, însă pachetele care sunt scoase la vânzare includ sejururi de cinci nopţi.

Iar stațiunile din sudul litoralului vor fi și mai ieftine! Acolo, discounturile pornesc de la 4o% și ajung până la 6o% la unele hoteluri. Septembrie pe litoral este socotită că fiind ultima lună de vară. Marea este la fel de caldă, dar mai puțin aglomerată și mai frumoasă că oricând.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233