dobroge.tv

Live

Distracţie şi petreceri cu spumă la Eforie Aqua Park

01 iulie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Sezonul estival 2022 a debutat cu multe surprize la Eforie Aqua Park. Parcul acvatic a fost modernizat cu o investiție de peste 130.000 de euro pentru ca vizitatorii să aibă parte de confort şi distracţie în apă în condiţii de igienă impecabilă şi siguranţă, piscinele fiind în permanență supravegheate de mai mulți salvamari. Eforie Aqua Park este unul dintre cele mai moderne parcuri acvatice din România, dotat cu șapte tobogane, de diferite viteze, care le oferă turiștilor experiențe unice.

Este unul dintre cele mai frumoase Aqua Park-uri în care am fost, mai ales că eu sunt în tabără și e super distractiv și cu colegii mei. Am dansat în apă, am făcut tot felul de jocuri distractive. Toată lumea se simte foarte bine”, spune o fetiță.

Cel mai mult îmi place să mă dau în toboganul negru şi toboganul albastru. E distractiv”, spune o altă fetiță.

Weekendul acesta se anunță temperaturi de peste 25 de grade, așa că sunteți așteptați la Eforie Aqua Park pentru a vă răcori în piscinele dedicate atât copiilor cât şi adulţilor şi pentru a vă bucura de un program artistic variat:

Suntem remarcaţi pentru un program foarte vast de animaţie. Spre exemplu Starlin Belen din Republica Dominicană aduce atmosfera de Zumba, îl avem pe Willmark care vine cu atmosfera de la Rio şi cu dansatorii de la Wimmark Dance Academy. Și mulţi alţii, mai ales animatori pentru copii. Și tot felul de concursuri pentru adulţi, de asemenea trebuie şi ei să se relaxeze”, a declarat Cosmina Melcea, manager programe artistice.

Cel mai aşteptat moment la Eforie Aqua Park este petrecerea cu spumă. Toată lumea uită de căldură atunci când tunurile încep să arunce spumă pe tobogane sau în piscină, iar cei prezenți în parcul acvatic, indiferent de vârsta pe care o au, se bucură la fel de tare.

Parcul este deschis zilnic, între orele 9.00 şi 18.00 şi este situat în Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233