dobroge.tv

Live

Târg de Artă și Antichități în Piața Ovidiu

01 iulie 2022
Publicitate

Obiecte de colecție, bijuterii de epocă, vintage și de autor, cartofilie, medalistică, viniluri, antichități țărănești și obiecte rustice. Piața Ovidiu s-a transformat într-o mică lecție de istorie. Acestea sunt însă doar o parte dintre lucrurile pe care le puteți găsi la Târgul de Artă și Antichități „Art & Craft Constanța Revival” care și-a deschis astăzi porțile. El va fi deschis până pe 28 august între orele 10.00 - 22.00Zeci de constănțeni, dar și turiști au admirat obiectele iar unii dintre ei au plecat chiar și cu ele acasă.

Corturile din spatele meu vor avea loc zilnic. Ateliere gratuite pentru copii, cu activități foarte diverse din domeniul artistic. În mod special, în această ediție, cele două corturi sunt amenajate cu elemente de decor din școlile din perioada Epocii de Aur.

Alături de acest eveniment avem și Târgul de Arte și Antichități la care participă colecționari din toate colțurile țării, cu o gamă foarte variată de produse, de la mobilier, până la numismatică, cartofilie, porțelanuri, bijuterie veche. Practic, puteți găsi absolut orice în acest târg”, a declarat Andrei Neagu, organizator Târg de Artă și Antichități „Constanța Revival”.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233