dobroge.tv

Live

Donează sânge și ai acces gratuit la festivalul Neversea: caravana mobilă ajunge în acest weekend la Constanța

01 iulie 2022
Publicitate

Comisarii și voluntarii din cadrul Agenției Naționale Antidrog Constanța vor fi prezenți și la festivalurile organizate în această vară pe litoral. Alături le vor fi polițiștii, dar și pompierii care vor asigura liniștea și ordinea publică. Mai sunt doar câteva zile până la cel mai mare festival de pe o plajă din Europa, Neversea. Așa că cine nu și-a cumpărat bilet și vrea să meargă la eveniment dar și să salveze o viață poate dona în acest weekend sânge.

Comisarii antidrog împreună cu autoritățile se pregătesc și pentru festivalurile de la malul mării. Primul mare eveniment, Neversea, va avea loc săptămâna viitoare.

Avem deja o experiență, participăm deja de peste trei ani la aceste evenimente și ne dorim ca tineri care vor fi prezenți să se distreze în mod responsabil și, de asemenea, noi să nu avem evenimente pe această componentă”, a declarat comisar şef Cristian Oprişan, şeful Centrului Regional de Prevenire, Consiliere și Evaluare Antidrog.

Stafful Nerversea va fi instruit cu privire la acordarea primului ajutor.

În perioada 2-7 iulie vom participa cu specialiștii noștri la o serie de sesiuni de informare cu privire la acordarea primul ajutor de bază în situații de urgență. Printre acestea sunt incluse și supradozele”, a declarat Oana Manoilă, purtător de cuvânt ISU Dobrogea.

De asemenea, în acest weekend fanii festivalului care nu și-au cumpărat bilet pot primi în schimb un abonament gratuit dacă donează sânge. Și cei care vor merge la centrul de transfuzii vor primi un voucher de reducere pentru achiziționarea abonamentului.

Caravana mobilă va ajunge sâmbătă la Constanța. Doritorii sunt așteptați la hipermarketul situat pe bulevardul Tomis nr. 437 începând cu ora 08.00.

În 2021, în cadrul campaniei „BLOOD NETWORK”, s-au recoltat 1.209 litri de sânge de la aproape 2.687 de donatori, iar 3.627 de bolnavi au fost salvați.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233