dobroge.tv

Live

Eforie Aqua Park, locul unde și constănțenii se simt turiști

08 iulie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Luna iulie a debutat cu temperaturi extrem de ridicate, drept urmare un parc acvatic reprezintă soluţia ideală pentru a vă răcori. Eforie Aqua Park are numeroase tobogane de diferite viteze, piscine sau marele jacuzzi cu capacitate de peste 20 de persoane. Doritorii de liniște se pot retrage în zona de lounge situată la etaj sau se pot răsfăța la o ședință de masaj.

În pauza de la bălăceală, turiștii pot savura pe marginea piscinei un cocktail de la unul dintre cele șase baruri tematice sau pot lua masa la unul dintre restaurantele din incinta parcului, unde găsesc o mulțime de preparate delicioase.

Anul ăsta distracţia este la cote maxime la Eforie Aqua Park. Oferim un nou tobogan Wibit gonflabil în piscina mare, am încercat să introducem şi noi jocuri. Suntem remarcaţi pentru un program foarte vast de animaţie”, a declarat Cosmina Melcea, manager programe artistice.

Turiștii spun ca Eforie Aqua Park este unul dintre puținele locuri de pe litoral unde nu au timp să se plictisească. Personajele din desene animate ce se plimbă prin parc întreaga zi, sesiunile de face painting, concursurile pe tobogane gonflabile, magicianul Ciprian ce face deliciul publicului de câte ori urcă pe scenă, si petrecerile cu spumă sunt doar câteva dintre activitățile ce au loc zilnic în incinta parcului acvatic din Eforie Nord.

În absolut fiecare zi, aproximativ în jurul orei 12.00 începem programul artistic cu puţină magie pentru copii și că tot vorbim de cei mici, îmi place că sunt prinși și cei mari în spectacolele de magie, este așa pentru toate vârstele, este un family show la propriu în care și cei mari se distrează și au numere special concepute și pentru ei. Foarte mare distracţie! La Eforie Aqua Park distracţia nu se termina niciodata!”, a declarat magicianul Ciprian.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233