dobroge.tv

Live

Aqua Zumba la Eforie Aqua Park

14 iulie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Pe litoralul românesc există un loc care poate asigura divertisment pentru toate vârstele. Acesta este parcul acvatic Eforie Aqua Park unde întreaga familie simte atmosfera de vacanță. Aici, apa este elementul principal, indiferent că este vorba de tobogane acvatice, înot, tobogane gonflabile pe apă sau petreceri cu spumă. Noi am fost curioşi să vedem cum se desfăşoară cea mai căutată distracţie în apă, Aqua Zumba.

Noi aici ne distrăm, în primul rând ne distrăm pentru că suntem în concediu, suntem în vacanță, încercăm să dansăm pe ritmuri latino în apă, este foarte dificil, multă lume se împiedică, cade dar idea este distracția, asta căutăm în mod normal”, a declarat Starlin Belen, instructor fitness.

În piscina generoasă a parcului acvatic, instructorul de fitness Starlin Belen îi provoacă zilnic pe cei prezenți în parc să facă mișcare și să danseze în apă.

Reporter: Care sunt avantajele mişcării în apă?

Starlin Belen, instructor fitness: Te antrenezi, te antrenezi cu distracţie. Pentru că pe apă este mai dificil.

Un alt motiv de bucurie pentru copii dar şi pentru adulţi este momentul când tunurile încep să arunce spumă pe tobogane sau în piscină. Petrecerile cu spumă au loc în fiecare zi în parcul acvatic.

Printre dotările Eforie Aqua Park se numără 11 tobogane acvatice, un jacuzzi, numeroase locuri de joacă și tobogane speciale pentru copii, o zonă de food, sute de şezlonguri și animație cât cuprinde.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233