dobroge.tv

Live

Weekend aglomerat pe litoral - peste 100.000 de turiști se distrează la malul mării

29 august 2020
Publicitate

Vremea caldă și prețurile atractive sunt ca un magnet pentru turiștii care vor să-și petreacă ultimele zile de vară la mare. Potrivit estimărilor, weekend-ul acesta sunt așteptați 110.000 de turiști pe litoral.

Goniți de căldura din țară sau de ploile din zonele muntoase, turiștii au venit în număr mare să-și petreacă weekend-ul pe litoral.

De la 15 august, prețurile pe litoral au scăzut și continuă să scadă. Iar acest lucru îi atrage și mai mult pe turiștii care și-au programat vacanța zilele acestea.

Și hotelierii se bucură de un grad ridicat de ocupare a unităților de cazare. Potivit estimărilor, cele mai căutate au fost hotelurile de 3 stele, unde majoritatea camerelor sunt ocupate.

“Este adevărat, este foarte frumos, vremea este foarte bună. Tocmai de aceea ne așteptăm să fie undeva între o sută și o sute zece mii de turiști care vor fi cazați în unitățile clasificate. Dar totodată ne așteptăm ca începând din seara asta și de mâine să vină și direct la recepția hotelurilor. Deci e posibil ca această cifră să mai urce ușor”, a declarat Ionuț Nedea, manager agenție de turism

Și luna septembrie vine cu vreme frumoasă. Iar prețurile sunt la jumătate, odată cu începerea programului ‘Litoralul pentru toți’. Cei mai mulți turiști au rezervat deja pentru începutul lunii. Cei care nu au făcut-o până acum, sunt îndemnați de agenții de turism să rezerve din timp.

“Ne așteptăm să ne apropiem de 100%, cel puțin prima săptămână din luna septembrie a fost deja în mare parte vândută. Dar încă mai găsim locuri acum. Este bine ca oamenii să se grăbească să-și facă rezervările”, a mai declarat Ionuț Nedea.

Programul ‘Litoralul pentru toți’ debutează pe 1 septembrie și se încheie pe 15 octombrie. Mii de locuri de cazare au fost puse la dispozița turiștilor, iar preţurile pornesc de la 45 de lei pe noapte, la un hotel de două stele. Primii turişti sunt aşteptaţi să ajungă la mare, prin programul "Litoralul pentru toți", chiar din prima zi a lunii septembrie.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233