dobroge.tv

Live

Constănțeni, împreună putem salva o viață! Ionel se luptă cu o boală nemiloasă. Un băiețel de cinci anișori are nevoie de noi pentru a nu rămâne fără tată

Constănțeni, împreună putem salva o viață! Ionel se luptă cu o boală nemiloasă. Un băiețel de cinci anișori are nevoie de noi pentru a nu rămâne fără tată
29 iulie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Ionel Cobzaru are 41 de ani și este fiu, soț și tată. Împreună cu soția sa, Simona, au o minune de băiețel în vârstă de cinci anișori. În urmă cu două luni, fericirea lor a fost umbrită de o boală nemiloasă. Acum, Ionel are nevoie de noi pentru a supraviețui.

Aflat pe vapor, Ionel s-a confruntat cu dureri puternice de spate. A fost trimis acasă urgent și au început investigațiile. A primit diagnosticul de pleurezie (apă la plămâni), iar după ce s-a tratat s fost îndrumat spre un medic hematolog, fiind suspect de leucemie.

Cel mai sumbru scenariu s-a adeverit, iar Ionel a primit un diagnostic crunt: Leucemie mieloidă acută. La primul tratament cu citostatice, organismul său nu a reacționat bine, iar acum se încearcă un al doilea tratament.

Familia își dorește să-l transfere la un spital din Italia, acolo unde sunt disponibile mai multe tipuri de tratament. Însă, suma de care au nevoie este mare, depășind bugetul familiei: 40.000 de euro. În acest sens, au fost deschise atât conturi bancare, cât și o pagină de Facebook, intitulată Împreună pentru Cobzar Ionel, acolo unde oamenii licitează diferite bunuri, în speranța că, ușor-ușor, se vor strânge banii necesari pentru tratament.

Donațiile pot fi făcute aici, cu mențiunea „donație”:

  • Cont lei: RO40BRDE140SV03272771400, titular cont: Cobzaru Daniela Simona
  • Cont euro: RO29BTRL01404201P75596XX, Swift BTRLRO 22, titular cont: Cobzaru Ionel
  • Revolut: 0722503976

Mai mult, este nevoie și de trombocite și sânge grupa 01 pozitiv, cu mențiunea că sunt pentru Ionel Cobzaru, internat la Spitalul Fundeni, secția Hematologie, medic Roxana Hirjan. Se poate dona la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța sau la orice centru de donare din alte județe.

Vă rog, avem nevoie de trombocite! Cei care au donat de cel puțin două ori sânge pot dona trombocite! Grupa de sânge este 01 pozitiv! Cei care donează vă rog să cereți adeverință! În aceasta țară până și sângele nu ajunge unde trebuie chiar dacă spunem numele pacientul”, scrie soția lui Ionel.

Povestea lui Ionel

Sunt Cobzaru Daniela Simona, soția lui Cobzaru Ionel, împreună avem un minunat băiețel în vârstă de 5 ani și ne dorim ca tati să se facă bine repede să vină acasă sănătos.

Ionel Cobzaru 41 de ani până acum 2-3 luni în urmă sănătos. Boala a debutat când era în voiaj pe vapor meseria lui fiind de bucătar. Au apărut dureri puternice pe partea stângă în spate, l-au trimis urgent acasă de pe vapor și am început investigațiile, după primirea rezultatelor la analizele am fost îndrumat către un pneumolog unde au urmat alte investigații medicale, medicul pneumolog a pus diagnosticul de pleurezie (apă la plămâni)... a fost tratat și apoi îndrumat să consulte un medic hematolog fiind suspect de leucemie. 

Așa am ajuns la Spitalul Clinic Fundeni secția hematologie la doamna doctor Roxana Hirjan, aici a primit diagnosticul de Leucemie mieloida acuta, organismul nu a reacționat la primul tratament citostatice, acum se încearcă un al doilea tratament citostatice dar ne-am interesat și șansele de vindecare ar fi mult mai mari în Italia la Spitalul San Raffaele fiind disponibile mai multe tipuri de tratamente decât în România. Vă rugăm avem mare nevoie să strângem suma de 40 de mii de euro. Vă rugăm avem nevoie te ajutorul și de sprijinul dumneavoastră!!, transmite soția lui Ionel. 


Sursă foto: Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233