dobroge.tv

Live

Maraton de teatru la Constanța. Mii de spectatori au urmărit piesele jucate pe cele două scene amenajate la Teatrul de vară Soveja și în Parcul Arheologic

29 iulie 2022
Publicitate

După doar trei săptămâni de la lansare, Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului desfășurată de Teatrul de Stat Constanța este văzută drept un real succes de organizatori. Mii de spectatori, constănțeni și turiști aflați pe litoral, au ales de la începutul lunii să își petreacă serile de vară urmărind piesele jucate pe cele două scene amenajate la Teatrul de vară Soveja și în Parcul Arheologic din Constanța. Festivalul va continua pentru încă cinci săptămâni, cu nu mai puțin de 22 de spectacole de teatru și concerte de jazz, în care vor urca pe scenă atât actorii Teatrului de Stat Constanța, cât și ai celorlalte teatre din țară participante la eveniment.

Reluată în 2020 după o pauză îndelungată, Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului a Teatrului de Stat Constanța a început abia în această vară să se bucure de succesul scontat. Și asta în primul rând din cauza faptului că ultimii doi ani au fost marcați de restricții și pandemie. 

Din fericire, nu doar actorii se bucură de acest lucru, ci și spectatorii, care au venit până acum în număr foarte mare la toate piesele puse în scenă de Teatrul de Stat Constanța și de celelalte teatre din țară care iau parte la festival.

În egală măsură, prezența numeroasă a teatrelor din țară la Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului a Teatrului de Stat Constanța reprezintă o apreciere a eforturilor făcute de toți factorii implicați în reconstrucția peisajului cultural local.

Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului a Teatrului de Stat Constanța va continua până la sfârșitul lunii august. Astfel, constănțenii, dar și turiștii veniți pe litoral, au posibilitatea de a-și lua porția de cultură din oricare din cele peste 20 de reprezentații rămase în programul festivalului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233