dobroge.tv

Live

Surprizele lunii august la Eforie Aqua Park

05 august 2022
Redactia DTV

Publicitate

În luna august Eforie Aqua Park păstrează diversitatea programului artistic şi de divertisment, atât pentru copii cât şi pentru adulţi. În fiecare zi, de luni până duminică, parcul acvatic oferă multe oportunităţi de distracţie, băi răcoroase în piscine de diferite dimensiuni şi adrenalină pe tobogane acvatice:

Programul artistic este unul complet, este unul care nu lipseşte de pe scenă, pe scena Eforie Aqua Park avem diverşi artişti, cum ar fi Lucian Colareza sau Starlin Belen, care este un instructor de Zumba din Republica Dominicană, normal ca îl ştiţi pe Starlin, Starlin face concursuri”, a declarat Cosmina Melcea, manager programe artistice.

Turiștii spun că Eforie Aqua Park este unul dintre puținele locuri de pe litoral unde există activităţi pentru întreaga familie.

„Este curat şi ne place că au activităţi copiii”, spune o turistă.

„N-ai cum sa te plictiseşti, sunt foarte multe obiective şi câte puţin din fiecare mă face să mă distrez. Luând in vedere jocurile pentru copii, e interesant, e o atmosferă plăcută”, spune un turist.

Personajele din desene animate ce se plimbă prin parc întreaga zi, concursurile pe tobogane gonflabile, magicianul Ciprian ce face deliciul publicului de câte ori urcă pe scenă, si petrecerile cu spumă sunt doar câteva dintre activitățile ce au loc zilnic în incinta parcului acvatic din Eforie Nord.

Publicitate

Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233