dobroge.tv

Live

Zâmbete, râsete și bucurie în gara din Constanța: sute de turiști au venit, în această dimineață, cu trenul, la mare

05 august 2022
Publicitate

Zâmbete, râsete și multă bucurie. Aceasta a fost atmosfera în gara din Constanța în această dimineață. Cu bagajele în mână, sute de turiști cu coborât din tren astăzi cu gândul la mare, dar și la distracție și relaxare. De asemenea, ca în fiecare sezon estival, Vama Veche rămâne stațiunea preferată de către tineri.

Acesta este zgomotul de fericire al celor care au ajuns în acest weekend la mare. Cu bagajele pline și cu multă nerăbdare, cei mai mulți și-au făcut rezervare pe litoral pentru distracție și bronz. În gara din Constanța sute de turiști au pășit vineri pe peron. Veniți de departe, alături de familie, prieteni ori rude, cu toții așteaptă să se relaxeze și să se răcorească cu o baie în mare.

Turist: Super, soare, distracție.

Reporter: Aveți ceva în plan în afară de plajă?

Turist: Da, petrecere, să cheltuim banii.

Aici în Constanța suntem cazați”, spune un tânăr.

La Eforie Nord, pentru că acolo am mai fost și m-am distrat și cândva am și muncit acolo”, spune o turistă.

La o masă, o bere sau o limonadă rece ori la club. Așa își vor petrece weekendul cei mai mulți dintre cei care au ajuns pe litoral. Indiferent de ce vor servi, distracția și relaxarea este pe primul loc, susțin aceștia.

În Venus mă duc, deocamdată mă duc la o rudă, după care mă duc și eu pe litoral. Să stai la o masă, să mănânci și să te relaxezi sincer”, spune un turist.

Cred că o să fie bine, n-am mai fost de mult”, spune un tânăr.

Pentru mulți însă, trenul nu s-a oprit la Constanța. Iubitorii de libertate și nonconformism și-au continuat drumul până în Vama Veche. Aici tinerii fără prejudecăți se simt mai liberi ca oricând. În stațiune, petrecerile se țin lanț și toată lumea profită la maximum de fiecare clipă de vacanță.

Acum ne îndreptăm spre Vama Veche. N-am mai fost de luna trecută și abia aștept și mi-era dor de petreceri, de cluburi, de stat cu prietenii”, spune un tânăr.

Am fost anul trecut și abia aștept n-aveți idee. Așa ni s-a năzărit. Hai la mare, hai să ne distrăm, hai să fie mișto”, spune o tânără.

Tânără: În Vama Veche, suntem 15 ceva de genul.

Reporter: Cum te aștepți să fie weekendul ăsta?

Tânără: Ca toate celelalte, foarte frumos!

Vama Veche este pentru tineri un vulcan de energie care se revarsă pe nisipul plajelor și în mijlocul drumurilor. Cu toții vor dansa și își vor crea noi prietenii în cel mai aglomerat weekend de pe litoral.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233