dobroge.tv

Live

Sunset Sea-mphony 2022, un succes! Evenimentul se încheie în această seară

Sunset Sea-mphony 2022, un succes! Evenimentul se încheie în această seară
06 august 2022
Redactia DTV
Publicitate

Ediția a șasea a evenimentului marca „Sunset Sea-mphony”, care se încheie astăzi, a fost un succes, la fel ca în fiecare an.

Mii de constănțeni și turiști s-au bucurat de cele 12 concerte susținute de orchestra Bigg Dimm a’Band a Academiei Naționale de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj – Napoca în parcul Arheologic și pe faleza Cazinoului din Constanța și au fredonat împreună cu membrii trupei cele mai cunoscute melodii din repertoriu.

Serile din Constanța au devenit mai frumoase pentru cei care au participat la proiectul nostru. Suntem încântați că Sunset Sea-mphony a devenit deja o tradiție. Am muncit din greu la acest proiect, dar satisfacția că Sunset Sea-mphony a devenit un reper pentru viața culturală locală ne face să depășim toate greutățile și să mergem înainte. Mulțumim tuturor celor care au făcut posibil acest lucru”, a declarat Georgiana Rusu, organizator al evenimentului.

Proiectul „Sunset Sea-mphony 2022” este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Asociația Culturală Georgiana Rusu, în parteneriat cu Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret Constanța și Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj Napoca. Buget total 333.500 lei, din care 300.000 lei finanțare de la Primăria Municipiului Constanța și 33.500 contribuție proprie a beneficiarului. Sponsor: Infinity Art Dental.

Proiectul este inclus în agenda de activități a programului Constanța – Capitala Tineretului din România 2021 - 2022.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233