dobroge.tv

Live

„Tomis – Luminile istoriei”, o poveste plină de emoții

11 august 2022
Publicitate

Proiectul „Tomis – Luminile istoriei” se anunță încă de pe acum unul dintre cele mai spectaculoase evenimente care vor avea loc în această lună la Constanța. Povestea de peste 2500 de ani a anticei cetăți pe care s-a ridicat Constanța zilelor noastre va fi transmisă publicului larg într-o manieră pe cât de inedită, pe atât de impresionantă. Pe lângă laserele, proiecțiile 3D și show-ul pirotehnic, o trupă de artiști promit să îi țină cu sufletul la gură pe spectatorii care vor veni pe 27 august în Piața Ovidiu din Constanța.

Avem la un moment dat, poate cea mai grea provocare, dansatorii care vor dansa pe Muzeul de Istorie. Practic, pe geamurile de la etajul doi vor fi niște sisteme de ancoraj și pe acele sisteme de ancoraj, vor dansa, perpendicular pe clădire, suspendați, niște dansatori.

Ideea a fost așa, simplă: practic este încremenirea în timp. Faptul că este o clădire care are baza și acoperișul și undeva la jumate există niște oameni suspendați care dansează, în mintea noastră a fost ideea: ăsta e timpul nostru, aici suntem noi, nici sus, nici jos. Trăim aceste vremuri foarte ciudate și chiar reflectă ce se întâmplă cu noi în momentul ăsta. În mintea noastră așa am gândit-o: aici suntem noi și acel moment prezent este scurt, vor dansa vreo șapte minute, dar e interesant”, a declarat Jean Vlad, organizator „Tomis – Luminile istoriei”.

„Tomis – Luminile istoriei” este un proiect desfășurat de Asociația Culturală Obsidian cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, ce va avea loc în data de 27 august, în Piața Ovidiu, cu începere de la ora 19.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233